پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۳۸

در گفتگو با مهر عنوان شد

پرسپولیس نیاز به تغییر دارد/ یک نفر نباید سیستم را به هم بریزد

پرسپولیس نیاز به تغییر دارد/ یک نفر نباید سیستم را به هم بریزد

سرمربی پیشین پرسپولیس با اشاره به نقاط ضعف این تیم در بازی با ذوب آهن گفت: پرسپولیس در این مسابقه بی برنامه حمله می‌کرد و سیستم فنی تیم باید مورد بازبینی قرار بگیرد.

حمید درخشان در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تساوی یک بر یک تیم فوتبال پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن اصفهان اظهار داشت: این بازی دقایق متفاوتی را از لحاظ فنی و تاکتیکی برای هر دو تیم رقم زد. انتظار از پرسپولیس خیلی بیشتر از اینهاست. پرسپولیس باید فینال لیگ قهرمانان آسیا را فراموش کند و به بازی‌های لیگ برتر ایران برگردد.

سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس افزود: هر دو تیم موقعیت گلزنی داشتند اما پرسپولیس نسبت به گذشته بی‌برنامه‌تر حمله می‌کرد؛ این موضوع نشان می‌دهد که دچار ضعف تاکتیکی شده و باید سیستم فنی این تیم باید از سوی مربیانش مورد بازبینی قرار گیرد.

وی درباره عدم موفقیت مهاجمان این تیم در امر گلزنی تصریح کرد: مشکل پرسپولیس در بازی با ذوب‌آهن، تنها به خط حمله برنمی‌گردد؛ این تیم دچار ضعف در بازی‌سازی است و باید تاکتیک مناسب‌تری را در نظر بگیرد.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص تأثیر منفی جدایی بشار رسن از این تیم تأکید کرد: او بازیکن خیلی خوبی بود اما دلیل نمی‌شود که همه چیز را فدایش کرد. پرسپولیس هرگز نباید متکی به فرد باشد. این تیم زمانی می‌تواند به خودنمایی خود ادامه دهد که در قالب کار گروهی نتیجه بگیرد. هرگز نمی‌توان مشکلات فنی را محدود به رفتن یک بازیکن خاص کرد. تمام بازیکنان فعلی پرسپولیس قابلیت‌های فنی زیادی دارند و می‌توانند با تمرکز بیشتر، نتایج موفقیت‌آمیز قبلی خود را کسب کنند.

درخشان در پایان خاطرنشان کرد: پرسپولیس فرصت خوبی را برای نزدیک شدن به صدر جدول از دست داد؛ این تیم باید هر چه سریع‌تر به برد برسد که ذهن بازیکنانش خراب نشود.

کد خبر 5109660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امیر IR ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
      1 0
      یحیی در ابن حد نیست .قهرمانی فصل قبل هم ثمره مرببان خوب خارجی بود .ترس و لرز اقا کنار زمین داد می زنه
      • علیرضا۱ IR ۲۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
        1 0
        باز با چند بازی ونتیجه نگرفتن پرسپولیس سیل انتقادات به تیم یحیی وارد شدن بااینکه طرف دار استقلال هستم ولی چیدمان وتاکتیک تیم پرسپولیس را قبول دارم راستش را بخواهید در شهرآورد آرزوی برد استقلال را دارم