پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۷

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان

مامور قلابی پلیس‌راه زنجان – قزوین در دام قانون افتاد

مامور قلابی پلیس‌راه زنجان – قزوین در دام قانون افتاد

زنجان-جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: مامور قلابی پلیس‌راه زنجان – قزوین شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ ایرج خانی‌پور، گفت: فرد مامورنما که با استقرار در جاده با پوشیدن لباس مخصوص و معرفی خود به عنوان مامور راهنمایی و رانندگی از رانندگان در شهرستان سلطانیه اخاذی می‌کرد، شناسایی و دستگیر شد.

وی ادامه داد، اظهار کرد: در پی وصول اخبار مبنی بر اینکه شخصی با عنوان مامور راهنمایی و رانندگی در محورهای مواصلاتی سلطانیه از رانندگان اخاذی می‌کند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجانافزود: ماموران با هماهنگی قضایی، متهم را با البسه پلیس راهور و با یک دستگاه خودرو سمند، مجهز به آرم و علائم راهنمایی و رانندگی و چراغ گردان، حین ارتکاب جرم در اتوبان زنجان - قزوین مشاهده، دستگیر و به پلیس اطلاعات شهرستان انتقال دادند.

خانی پور از توقیف یک دستگاه سمند از مامور قلابی دستگیر شده خبر داد و تصریح کرد: متهم در بازجویی‌های اولیه، ابتدا خود را مامور راهور ناجا معرفی کرده بود که با بررسی‌های دقیق‌تر مشخص شد متهم مامورنما بوده و به دلیل اخاذی از مردم و رانندگان اقدام به این کار کرده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان در رابطه با اعتراف مامور قلابی راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: متهم در بازجویی‌های به عمل آمده، ضمن اعتراف به جعل عنوان پلیس در خصوص همه اقدامات غیرقانونی خود و اخاذی اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی تحویل داده شد.

خانی‌پور با بیان اینکه رانندگان به افراد در جاده هیچ‌گونه وجهی پرداخت نکنند، خاطرنشان کرد: شهروندان زنجانی که به این شیوه در محورهای مواصلاتی شهرستان سلطانیه مورد اخاذی قرار گرفته‌اند، برای پیگیری موضوع به پلیس امنیت عمومی شهرستان سلطانیه مراجعه کنند.

کد خبر 5117787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha