پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۳۱

آمریکا دومین تأمین‌کننده نفت هند شد

آمریکا دومین تأمین‌کننده نفت هند شد

منابع تجاری اعلام کردند که آمریکا دومین تأمین‌کننده بزرگ نفت خام هند شد و عربستان در جایگاه چهارم قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، داده‌های منابع تجاری نشان داد آمریکا ماه گذشته میلادی از عربستان به‌عنوان دومین تأمین‌کننده بزرگ نفت هند پیشی گرفت، زیرا پالایشگران خرید نفت خام ارزان آمریکا را افزایش دادند تا کاهش عرضه ائتلاف سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش (اوپک پلاس) را جبران کنند.

داده‌های رویترز نشان داد که واردات هند از عمده‌ترین تولیدکننده نفت جهان در ماه فوریه ۴۸ درصد افزایش یافت و به ۵۴۵ و ۳۰۰ هزار بشکه در روز رسید.

این در حالی است که واردات نفت هند از عربستان در ماه فوریه نسبت به ماه ژانویه ۴۲ درصد کاهش یافته و به پایین‌ترین سطح خود در یک دهه اخیر یعنی ۴۴۵ هزار و ۲۰۰ بشکه در روز رسیده است.

عربستان سعودی که به‌طور مداوم یکی از دو تأمین‌کننده عمده نفت هند بوده است برای نخستین بار از ژانویه ۲۰۰۶ رتبه چهارم را در این زمینه کسب کرد.

براساس این داده‌ها، با وجود کاهش ۲۳ درصدی واردات نفتی هند از عراق و رسیدن آن به کمترین مقدار در پنج ماه اخیر (یعنی ۸۶۷ هزار و ۵۰۰ بشکه در روز)، این کشور همچنان در رتبه نخست صادرات نفت به هند قرار دارد.

کد خبر 5170173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha