۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۴۴

تکلیف لبنان مشخص شد

سرمربی سابق فرهاد مجیدی روی نیمکت حریف تیم ملی ایران

سرمربی سابق فرهاد مجیدی روی نیمکت حریف تیم ملی ایران

«ایوان هاشک» سرمربی سابق تیم ملی فوتبال چک هدایت تیم ملی لبنان را بر عهده گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال لبنان بعد از صعود به مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲، سرمربی خود را برکنار کرد. لبنان در مرحله نهایی با ایران، کره جنوبی، عراق، امارات و سوریه همگروه است و فدراسیون این کشور در هفته‌های گذشته مذاکراتی برای تعیین سرمربی جدید انجام داده بود.

در نهایت امروز پنجشنبه فدراسیون فوتبال لبنان به صورت رسمی اعلام کرد «ایوان هاشک» سرمربی سابق تیم ملی فوتبال چک به عنوان سرمربی جدید لبنان انتخاب شده است.

هاشک سابقه سرمربیگری در تیم‌های مختلف اروپایی و آسیایی را دارد از جمله سنت اتین فرانسه، الهلال عربستان، الاهلی امارات و القطر. وی حتی مدتی رئیس فدراسیون فوتبال چک بوده است.

هاشک در سال ۲۰۰۵ هدایت تیم الوصل امارات را بر عهده داشت که در آن زمان فرهاد مجیدی سرمربی فعلی استقلال هم در آن تیم حضور داشت.

کد خبر 5258728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha