پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳

مدیرکل امور شهری و شهری استانداری تهران:

صلاحیت شهردار منتخب رباط کریم احراز نشد

صلاحیت شهردار منتخب رباط کریم احراز نشد

تهران- مدیرکل امور شهری و شهری استانداری تهران از عدم احراز صلاحیت شهردار منتخب رباط کریم خبر داد.

علیرضا طاهری نسب در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص بررسی صلاحیت شهردار منتخب رباط کریم اظهار داشت: صلاحیت شهردار منتخب رباط کریم احراز نشد.

وی افزود: دستگاه‌های نظارتی روز گذشته در این خصوص پاسخ دادند و نتیجه به فرماندار رباط کریم اعلام شده است.

مدیرکل امور شهری و شهری استانداری تهران گفت: بررسی صلاحیت در استانداری تهران سختگیرانه است و به همین دلیل مناسب است، تا در انتخاب و معرفی شهرداران منتخب در استان تهران توسط اعضا شورای شهر با دقت بیشتری انجام شود.

بر اساس این گزارش، نایب رئیس شورای اسلامی شهر رباط کریم، ۳۱ مرداد ماه در گفتگو با خبرنگار مهر از ارسال صورتجلسه انتخاب «ابوالفضل کبورانی» برای صدور حکم به استانداری تهران خبر داده بود، اما ۲۱ روز بعد و در ۲۱ شهریورماه بود، که علیرضا طاهری نسب در جمع خبرنگاران در تشریح آخرین وضعیت حکم شهرداران سه شهر گلستان، رباط‌کریم و پرند گفته بود: همان‌طور که در نامه‌ای به شورای شهر اعلام کردیم، شهردار منتخب رباط‌کریم شرایط احراز برای این پست را ندارد.

وی علیرغم این اظهار نظر افزود: با این وجود فرآیند بررسی و استعلام‌های شهردار منتخب رباط‌کریم آغاز شده است و اگر موانع او از نظر دستگاه‌های نظارتی قابل رفع باشد، حکم وی صادر می‌شود؛ در غیر این صورت شورا باید فرد دیگری را انتخاب کند.

کد خبر 5315734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha