به گزارش خبرگزاري مهر معاون اول رييس جمهور در اين ديدار با تاكيد بر علاقمندي تهران براي گسترش مناسبات با اتحاديه اروپا تعامل مجلس شوراي اسلامي و پارلمان اروپا را گامي در جهت بسط اين همكاريها دانست.
عارف با قدراني از ابراز همدردي و كمكهاي بشردوستانه كشورهاي جهان بويژه اعضاي اتحاديه اروپا با آسيب ديدگان زلزله بم، اظهار اميدواري كرد، شهر بم با كمكهاي انجام شده ملت ايران و دولتهاي دوست هرچه سريعتر بازسازي و ترميم شود.
وي با اعلام آمادگي تهران براي توسعه روابط راهبردي با اتحاديه اروپا در زمينه مختلف، خواستار تداوم گفتگوها براي دستيابي به تفاهم در مسايل مختلف شد.
معاون اول رييس جمهوري همچني تلاش و عزم جدي دولت و ملت كشورمان براي دستيابي به مردم سالاري متناسب با فرهنگ و ارزشهاي ديني و ملي را يادآور شد.
دكتر عارف سپس با اشاره به سياست هاي صلح آميز جمهوري اسلامي ايران در منطقه و جهان تاكيد كرد: ايران خواستار بهره مندي از فناوري صلح آميز هسته اي است و در سياست هاي دفاعي ما سلاحهاي كشتار جمعي جايي ندارد.
وي همچنين از برخوردهاي تبعيض آميز و دو گانه برخي مجامع بين المللي با مساله حقوق بشر در كشورهاي مختلف ابراز ناخرسندي كرد.
انريك بارون كرسپو رييس هيات گروه سوسياليست هاي پارلماني اروپا نيز در اين ديدار با اعلام استقبال اتحاديه اروپا براي گسترش روابط با تهران گفت: اتحاديه اروپا خواستار افزايش اين مناسبات به ويژه در زمينه تجارت و بازرگاني است.
وي با ابراز همدردي مجدد با دولت، ملت و آسيب ديدگان زلزله بم در ايران، آمادگي كشورش را براي بازسازي اين شهر اعلام كرد.
آقاي كرسپو جايگاه ايران در ثبات و امنيت منطقه را يادآور شد و از همكاري و اقدامات تهران در مبارزه با تروريسم و مواد مخدر كرد.
در ديدار هيات گروه سوسياليستهاي پارلماني اروپا :
عارف از برخوردهاي تبعيض آميز و دو گانه مجامع بين المللي با مساله حقوق بشر انتقاد كرد
گروه سوسياليستهاي پارلمان اروپا امروز با محمدرضا عارف معاون اول رييس جمهور ديدار و گفتگو كرد.
نظر شما