داوود بهادری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صبح چهارشنبه آتش سوزی یک فروند یدکش در سه مایلی ساحل بندر گناوه رخ داد.
رئیس اداره بندر و دریانوردی افزود: این آتش سوزی در موتورخانه یدکش مذکور رخ داده بود که به محض اطلاع اقدام لازم برای کمک رسانی و مهار آتش سوزی انجام شد.
وی گفت: برای مهار آتش سوزی قایق اداره بندر و دریانوردی با تجهیزات پمپ اطفا حریق و کپسولهای آتش نشانی و شناور دریابانی برای کمک به محل حادثه اعزام و حریق اطفا شد.
رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه گفت: به دلیل شرایط نامناسب جوی اعزام شناورهای کوچک برای مهار آتش با مشکل موجه شد که همزمان با اعزام قایق این اداره برای برآورد حادثه همراه با تجهیزات کپسولهای آتش نشانی به محل این شناور و آمادگی تیمهای امدادی و تجهیزات این اداره، پیگیری و هماهنگیهای لازم برای اعزام شناور و درخواست کمک از جزیره خارگ و بندر امام حسن دیلم نیز صورت گرفت که با مهار و کنترل آتش سوزی اعلام عدم نیاز به اعزام این شناورها انجام شد.
رئیس اداره بندر و دریانوردی بیان کرد: علت دقیق آتش سوزی هنوز مشخص نیست و در دست پیگیری است.
نظر شما