پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۹

با صدور بیانیه ای؛

وزارت خارجه اردن تعرض صهیونیست‌ها به «مسجدالاقصی» را محکوم کرد

وزارت خارجه اردن تعرض صهیونیست‌ها به «مسجدالاقصی» را محکوم کرد

وزارت خارجه اردن تعرض پلیس رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی و حمله وحشیانه به نمازگزاران فلسطینی در این مسجد را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزارت خارجه اردن تعرض پلیس رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و حمله وحشیانه به نمازگزاران فلسطینی در این مسجد را محکوم کرد.

بر اساس این گزارش، وزارت خارجه اردن در بیانیه خود خواستار توقف فوری اقدامات خصمانه و تجاوزات روزافزون صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی شد. این وزارتخانه اعلام کرد که پیامدها تداوم تجاوزات به مسجدالاقصی متوجه تل آویو خواهد بود.

از سوی دیگر، وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد: تحولات اخیر نشان می‌دهد که اشغالگران به دنبال تسلط بر مسجدالاقصی و تقسیم آن هستند. «بنت» و «هرتزوگ» در خصوص تلاششان برای کنترل اوضاع، دروغ می‌گویند.

کد خبر 5467394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha