به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهمندپور پیش از ظهر امروز پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس شهرستان دزفول که با موضوع هماهنگی برنامههای گرامیداشت چهارم خرداد در سالن جلسات سپاه برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته به مناسب گرامیداشت چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری دزفول به مدت یک هفته برنامههای مختلفی برای معرفی ظرفیتهای دزفول در ایام دفاع مقدس و دزفول امروزی برگزار شد که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
وی با بیان اینکه از محور برنامههای گرامیداشت چهارم خرداد امسال به نمایش درآوردن ظرفیتهای دزفول خواهد بود، افزود: امسال نمایشگاهی برای نشان دادن ظرفیتها و توانمندیهای دزفول امروزی برپا خواهد شد و این نمایشگاه اساس و بنای تمام برنامههای چهارم خرداد خواهد بود.
فرماندار ویژه دزفول به بیان جزئیات این نمایشگاه پرداخت و عنوان کرد: این نمایشگاه یک هفته قبل از چهارم خرداد در محوطه حسینیه ثارالله با حضور شرکتهای دانش بنیان، شرکتهای تولید کننده، نخبگان، فرهیختگان و ارگانهای نظامی مستقر در شهرستان شامل تیپ ۲۹۲ زرهی، پایگاه چهارم شکاری وحدتی، پدافند و تیپ تکاور در قالب بالغ بر ۲۳ غرفه برپا خواهد شد.
فرهمندپور تصریح کرد: در محوطه موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس شهرستان علاوه بر قالب موزه که پابرجا است، نمایشگاه و برنامههایی به منظور نمایش ظرفیتها و شرایط دزفول در ایام دفاع مقدس برگزار خواهد شد؛ ضمن اینکه بخشداران بخشهای ۴ گانه شهرستان نیز میتوانند اقدام به برپایی نمایشگاههایی با موضوعات مختلف در این محوطه کنند.
وی ادامه داد: امور بانوان فرمانداری نیز برنامههای متعددی را به منظور تبیین نقش زنان و جایگاه آنها در هشت سال دفاع مقدس و همچنین قدردانی از زنان فداکار خواهد داشت و در این راستا نمایشگاهی نیز برپا خواهد شد.
فرماندار ویژه دزفول عنوان کرد: در خیابان وسط حسینیه ثارالله و موزه فرهنگی دفاع مقدس به مدت ۸ شب برنامههایی نظیر قرائت دعای کمیل، برنامههای مختلفی توسط گروههای سرود، گروه تواشیح، گروههای ورزشی و نمایش خیابانی برگزار خواهد شد.
فرهمندپور با تاکید بر اینکه مردمی بودن برنامههای چهارم خرداد باید حفظ شود، یادآور شد: محلات، مساجد، هیئتها و ادارات شهرستان نیز میتوانند به صورت مجزا برنامههایی را از قبیل جشن، فضاسازی و… اجرا کنند؛ البته ضرورت دارد در خصوص زمان، مکان و جزئیات برنامهها هماهنگی صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه فضاسازی شهری توسط شهرداری دزفول از روزهای گذشته آغاز شده است، تاکید کرد: برنامههای گرامیداشت چهارم خرداد باید در تمام نقاط مختلف شهرستان برگزار شوند و به نقطه خاصی محدود نشوند.
امام جمعه دزفول نیز با تاکید بر توجه به جهاد تبیین گفت: جهاد تبیین در مقابل تحریف است و یکی از خطرات بزرگی که گنجینه با عظمت دفاع مقدس را تهدید میکند، تحریف است.
حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی افزود: ضرورت دارد که جهاد تبیین در همه مناسبتها به شکلهای مختلف مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی خواستار تبیین جایگاه امام جمعه فقید دزفول آیت الله سید مجدالدین قاضی دزفولی در برنامههای چهارم خرداد شد.
دزفول دارای ۳۹۰ شهیده زن است
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول بر تبیین چرایی ثبت چهارم خرداد به عنوان روز مقاومت و پایداری در برنامهها تاکید کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دزفول در این جلسه گفت: دزفول دارای ۲ هزار و ۶۲۷ شهید، ۴ هزار و ۷۵ جانباز و ۳۹۹ نفر آزاده است.
محمدحسن جولا، آمار زنان شهید دزفولی در ایام جنگ تحمیلی را ۳۹۰ نفر برشمرد و گفت: بازدید از خانوادههای شهدایی که تاکنون سرکشی از آنها صورت نگرفته در دستور کار بنیاد شهید دزفول به مناسبت چهارم خرداد است.
وی با تاکید بر لزوم معرفی هرچه بهتر شهدای موشکی دزفول گفت: در دزفول خانوادهای وجود دارد که دارای ۱۶ شهید است و چنین موارد خاص و ارزشمند در دزفول به وفور دیده میشود که این ظرفیتها باید به خوبی شناسایی و معرفی شوند.
نظر شما