پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۱۷

لحظاتی قبل؛

وزیر ارشاد در راس هیئتی وارد استان سمنان شد

وزیر ارشاد در راس هیئتی وارد استان سمنان شد

گرمسار - محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در راس هیئتی در بدو ورود به استان سمنان در گرمسار مورد استقبال مسئولان استانی و شهرستانی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کابینه سیزدهم صبح پنجشنبه در رأس هیئتی و در ابتدای سفر یک روزه به استان سمنان وارد شهرستان گرمسار شد و مورد استقبال استاندار سمنان و همچنین نماینده گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

وی قرار است در اختتامیه نکوداشت آیت‌الله سید محمد شاهچراغی شرکت و سخنرانی کند همچنین وزیر ارشاد از پنج مجتمع فرهنگی در سراسر استان سمنان بازدید خواهد کرد.

این مجتمع‌ها در دست ساخت بوده و دارای اعتبار سفر رئیس جمهور هستند و لیکن امروز با حضور وزیر ارشاد عملیات ساخت و تکمیل آنها آغاز می‌شود.

دیدار با مسئولان از دیگر برنامه‌های سفر وزیر ارشاد اسلامی به استان سمنان است.

کنگره آیت الله شاهچراغی به پاس چهار دهه امامت جمعه سمنان و همچنین نمایندگی ولی فقیه در این استان به صورت شهرستانی و استانی برگزار شده است.

کد خبر 5510013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha