۲۹ آبان ۱۴۰۱، ۸:۲۱

مهر خبر می دهد؛

ترکش کمبود دارو به تجهیزات پزشکی رسید

ترکش کمبود دارو به تجهیزات پزشکی رسید

گویا ترکش های کمبود دارو به بازار تجهیزات پزشکی برخورد کرده و خبر می رسد که بیمارستان ها با کمبود شدید اقلام پزشکی مواجه شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از بحران ناشی از کمبود برخی اقلام دارویی در کشور که البته هنوز هم ادامه دارد، حالا نوبت به کمبود تجهیزات پزشکی مصرفی رسیده است که نیاز اولیه بیمارستان‌ها به شمار می‌رسد.

آن طور که عنوان می‌شود، کمبودهای حوزه تجهیزات پزشکی، بیشتر مربوط به اقلام مصرفی است که بیمارستان‌ها نیاز دارند.

شاید بتوان گفت که بیمارستان‌ها بدون دارو و تجهیزات پزشکی، هیچ کارآیی برای خدمت به مردم و بیماران ندارند و هر گونه اختلال در تأمین کالاهای سلامت محور، فعالیت مراکز درمانی را دچار مشکل می‌سازد.

گفته می‌شود بیمارستان‌ها در زمینه تجهیزات پزشکی قلبی، چشمی، ارتوپدی، مغز و…، دچار کمبود هستند و نیازهای خود را به وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو گفته اند.

موضوع مدیریت بازار کالاهای سلامت محور که ارتباط مستقیم با جان مردم دارد، از وظایف بدیهی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو است.

همانطور که در گزارش‌های مربوط به کمبودهای دارویی، مشخص شد که سازمان غذا و دارو نیز بی تقصیر نبوده است، حالا در بازار تجهیزات پزشکی نیز چنین اتفاقی تکرار شده است. زیرا، اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، وظیفه دارد که همواره بازار تجهیزات پزشکی را رصد کند تا شرایط به مرحله بحرانی نرسد.

یکی از تبعات ناگوار کمبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌ها، به تأخیر افتاد اعمال جراحی بیماران است که می‌تواند بعضاً با مشکلاتی برای بیمار همراه شود. از همین رو، بیمارستان‌ها نیز گزارش‌های خود را به سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند.

اما، سوال اینجاست که علت بروز مشکل در تأمین کالاهای سلامت محور که ارتباط مستقیم با جان مردم و بیماران دارد، چه کسی و چه مجموعه‌ای است. اگر سازمان غذا و دارو مسئول تأمین تجهیزات و ملزومات پزشکی مراکز درمانی است، باید پاسخگو باشد و اگر مسئول نیست، باید مشخص شود متولی چه کسی است.

به نظر می‌رسد علت اصلی بروز کمبودها در حوزه کالاهای سلامت محور، مدیریت بازار باشد که بر عهده وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو است.

وقتی ما تولید کننده داخلی داریم که می‌تواند نیاز کشور را تأمین کند و حتی صادر کننده باشد، چرا باید با کمبود در بیمارستان‌ها مواجه شویم. این سوالی است که متولیان تأمین سلامت مردم، باید پاسخگو باشند.

کمبود بیش از ۲۰۰ قلم تجهیزات و ملزومات پزشکی در کشور، موضوعی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت. زیرا، تشدید این وضعیت می‌تواند به بحران تبدیل شود.

کد خبر 5635797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۸:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
      2 0
      آقای مسئول چرا کمبود دارو کمبود تجهیزات
    • IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
      3 0
      ظاهرا همش برای جراحی اقتصاد مصرف شده!!!
    • IR ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
      2 0
      سریعا رسیدگی کنید تا اتفاقی نیافتاده
    • علی نخعی پور IR ۱۷:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
      0 0
      کمبود تجهیزات توی بازار نیست فقط کمبود توی بیمارستانه. اون هم به دلیل معوقات زیاد به شرکت های تامین کننده هست. بیمارستان پول بده نیست دلش میخواهد به وعده پرداخت دو سال خرید کند که هیچ شرکتی با این نوسانات قیمتی حاضر به فروش جنسش به بیمارستان نمیشود.
    • سیفی AE ۲۲:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
      0 0
      تولید داخلی بی کیفیت . بس کنید بجای تولید داخل با دنیا ارتباط برقرار کنید و تجهیزات مدرن و با کیفیت وارد کنید تا کی می خواهید برای تولید بی کیفیت هزینه بدهید چرا بیت المال را هدر می دهید !!!!! لعنت بر این سو مدیریت داخلی
    • Reza IR ۰۰:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۳۰
      0 0
      آقا این چه بساطه هر روز یه قلم کمبود و کسری😠 آقای وزیر اگر نمیتوانی مدیریت کنی بروکنار برادر بذار یه کاربلد بیاد این آشفته بازار دوا ودرمان سروسامان بده آخه این چه وضعیه دارو نیست بازارسیاه پول خونشو میگیره حالا هم تجهیزات پزشکی😠