پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸

معاون استاندار گلستان:

هیئت های اندیشه ورز مطالبات مردم را به مسئولان انتقال دهند

هیئت های اندیشه ورز مطالبات مردم را به مسئولان انتقال دهند

گرگان- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: هیئت های اندیشه ورز رابط بین مردم و مسئولان بوده و می تواند به بهترین شکل مطالبات مردم را به سیستم اداری منتقل کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی مهاجر عصر دوشنبه در نشست هیات با هیات‌های اندیشه‌ورز استان، اظهاکرد: هیئت های اندیشه ورز رابط بین مردم و مسئولان بوده و می تواند به بهترین شکل مطالبات مردم را به سیستم اداری منتقل کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با توضیح اینکه باید از نظرات کارشناسی اعضای این هیئات برای موضوعات مختلف استفاده کرد، افزود: تاکنون بیش از ۲۰ هیات اندیشه‌ورز در موضوع‌های مختلف در استان تشکیل و راه‌اندازی شده است.

وی بیان کرد: برخی از هیات‌های اندیشه‌ورز راه‌اندازی شده در استان به صورت تخصصی و فعالانه در مسائل ورود داشته و راه حل های خوبی را ارائه کرده اند که باید از نظرات آنها برای تصمیم‌گیری استفاده کرد.

مهاجر ادامه داد: بیشترین هیات‌های اندیشه‌ورز راه‌اندازی شده در استان در حوزه اجتماعی بوده و این سرمایه‌گذاری هم به دلیل این است که جامعه درگیر مسائل اجتماعی و به ویژه جنگ ترکیبی دشمن است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به کارکردهای مختلف این هیات ها، اضافه کرد: امروز می‌توان از نظرات هیات‌های اندیشه‌ورز استان در حوزه آموزش و پرورش و عفاف و حجاب بیشتر بهره گرفت.

کد خبر 5653487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha