پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۳۴

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان اعلام کرد؛

صدور سند مالکیت برای واحدهای مسکونی ساخته شده قبل از سال ۹۴

صدور سند مالکیت برای واحدهای مسکونی ساخته شده قبل از سال ۹۴

بندرعباس - مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: واحدهای مسکونی که از سال ۹۴ به قبل ساخته شده اند می‌توانند سند مالکیت دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس کمالی با اشاره به اینکه برای احیای بافت فرسوده و مقاوم سازی واحدهای مسکونی تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود، تصریح کرد: از این تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومان بدون کارمزد و بقیه با اقساط ۱۵ ساله است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان با بیان اینکه ۳۳ محله در شهر بندرعباس هم در بافت فرسوده قرار دارد، تصریح کرد: هم اکنون کار بازگشایی معابر محله اسلام آباد آغاز شده و ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

کمالی در پایان با اشاره به اینکه هرمزگان ۴۷ درصد بافت فرسوده دارد، اضافه کرد: امیدواریم در این طرح شاهد مشارکت و استقبال قابل توجه ساکنین محلات مشخص شده باشیم.

کد خبر 5666389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha