۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۳

استاندار لرستان:

۲۰ هزار میلیارد در لرستان سرمایه‌گذاری انجام شد

۲۰ هزار میلیارد در لرستان سرمایه‌گذاری انجام شد

خرم‌آباد- استاندار لرستان گفت: طی سال گذشته ۲۰ هزار میلیارد تومان در این استان سرمایه‌گذاری انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد زیویار امروز پنج شنبه در جلسه بررسی تبصره ۱۶ قانون بودجه در لرستان، اظهار داشت: مدیران دستگاه‌های اجرایی دو هفته فرصت دارند مشکلات موجود در دستگاه تحت مدیریت خود به منظور معرفی متقاضیان برای دریافت تسهیلات اشتغال مرتفع کنند.

وی، تأکید کرد: جلسه بعد بررسی تبصره ۱۶ قانون بودجه قبل از پایان سال برگزار شود.

استاندار لرستان، ادامه داد: در این جلسه وضعیت رفع این مشکلات بررسی می‌شود.

زیویار با اشاره به اهمیت موضوع پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ در راستای ایجاد اشتغال، اظهار کرد: مقصود این جلسه هماهنگ کردن دستگاه‌ها و ظرفیت‌های موجود به منظور پرداخت حداکثری و با برنامه تسهیلات است.

وی، تصریح کرد: البته بخشی از مشکلات موجود کشوری است و باید آنها را پذیرفت اما در مواردی که دستگاه‌های اجرایی استان باید زمینه را فراهم کنند انتظار می‌رود به بهترین وجه کمی و کیفی انجام شود.

استاندار لرستان همچنین با اشاره به اینکه جلسه تبصره ۱۶ قانون بودجه با رویکرد کلان استانی برگزار می‌شود، تأکید کرد: انتظار می‌رود مسائل جزئی‌تر قبل از جلسه اصلی باشند و اگر اختلاف نظری بین دستگاه‌ها وجود دارد به صورت نشست‌های بین دستگاهی با هماهنگی معاون هماهنگی امور اقتصادی رفع و رجوع شوند.

زیویار همچنین به کارنامه‌ی قابل قبول جذب و پرداخت اعتبارات تبصره ۱۶ در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال گذشته جزو ۱۰ استان برتر کشور بودیم و تسهیلات خوبی به متقاضیان اشتغال پرداخت شد که جای تقدیر دارد.

وی، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان در استان سرمایه گذاری شد و در این راستا فرصت‌های شغلی قابل قبولی ایجاد شد.

بنا بر این گزارش، اعتبار تخصیص یافته به استان لرستان برای جز ۱ و ۲ بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه در سال مالی جاری ۲,۸۹۳ میلیارد تومان است که تا کنون حدود ۱,۲۰۰ میلیارد تومان از آن پرداخت شده است.
جز ۱ مربوط به تسهیلات اشتغال آفرینی و حمایتی از طریق دستگاه‌های کمیته امداد و بهزیستی بوده و جز ۲ مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است.

کد مطلب 5717355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha