۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۱۳

مدیرکل هواشناسی کردستان خبر داد؛

عبور امواج بارشی از مناطق شمالی کردستان در روز پنجشنبه

عبور امواج بارشی از مناطق شمالی کردستان در روز پنجشنبه

سنندج- مدیرکل هواشناسی کردستان از عبور موج جدید بارشی و بارندگی بهاره در مناطق شمالی استان در روز پنجشنبه خبر داد.

رحیم صدیقی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به بررسی و تحلیل آخرین نقشه‌ها و خروجی مدل‌های پیش یابی هواشناسی از امروز تا روز شنبه برای همه نقاط استان جوی پایدار همراه با آسمانی صاف و در بعضی ساعات وزش باد به ویژه برای روز چهارشنبه وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

وی افزود: برای روز پنجشنبه با عبور امواج بارشی از نیمه‌ی شمالی استان انتظار رگبارهای بهاری و بارش پراکنده و رعدوبرق را برای برخی از نقاط شمالی استان داریم.

مدیر کل هواشناسی کردستان اعلام کرد: با توجه به سرعت وزش باد در روز چهارشنبه احتمال انتقال گردوخاک در نواحی مرزی وجود دارد.

صدیقی خاطرنشان کرد: از لحاظ دمایی تا صبح جمعه انتظار کاهش دما برای اکثر نقاط استان را داریم اما در طول روز جمعه و شنبه شاهد افزایش دما خواهیم بود.

کد مطلب 5769335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha