پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۰۰

امام جمعه شاهرود:

وامدار شهدا هستیم/ پیگیری هتک حرمت به خانواده شهدا؛ مطالبه عمومی

وامدار شهدا هستیم/ پیگیری هتک حرمت به خانواده شهدا؛ مطالبه عمومی

شاهرود- امام جمعه شاهرود ضمن تاکید بر اینکه مدیران باید بدانند وامدار شهدا هستند، گفت: مردم شاهرود اجازه بی‌احترامی به شهدا و خانواده معظم ایشان را نمی‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس امینی ظهر آدینه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شاهرود به میزبانی مصلای مدرسه قلعه این شهر ضمن بیان اینکه ۲۵ اردیبهشت ماه روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و به نام زبان فارسی نامگذاری شده است، ابراز داشت: نباید فراموش کنیم که باید نسبت به زبان مادری خودمان تعصب و غیرت داشته باشیم و در حفظ و نگهداری آن بکوشیم.

وی ضمن بیان اینکه حکیم ابوالقاسم فردوسی با مرزبندی و نظم بخشیدن به زبان فارسی آن را از ورطه انقراض رهایی داد، افزود: امروز می‌بایست ما نیز به این وظیفه خود یعنی حفظ زبان فارسی به خوبی عمل کرده و به عنوان میراث دار و امانت دار بتوانیم آن را درست به نسل آینده انتقال دهیم.

امام جمعه شاهرود بابیان اینکه تعصب به زبان مادری از رده پایین تا رده‌های بالا باید به وضوح مشاهده شود، ابراز داشت: مسئولان در نهادها و سمت‌های مختلف باید این تعصب و غیرت را در ادبیات خود به کار گیرند.

امینی بابیان اینکه نگهبانی و نگهداری از زبان مادری نوعی وظیفه عمومی که همگان ملزم به رعایت آن هستند، تصریح کرد: می‌توان این مباحث را از سن کودکی آغاز کنیم و آنها را مورد آموزش قرار دهیم و سپس در اداره‌ها و نهادها نهادینه شود.

وی ضمن بیان اینکه نوشتن نام لاتین روی تابلوها، سردر مغازه‌ها، پروازهای داخلی و غیره نوعی حقارت محسوب می‌شود، افزود: یکی از موارد هجوم تهاجم فرهنگ غرب همین مورد است که باید مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه شاهرود در ادامه همچنین با اشاره به ضرورت تکریم و احترام به خانواده معزز شهدا و ایثارگران، با تاکید بر اینکه مدیران باید بدانند وامدار شهدا هستند، بیان کرد: اگر کسی به مرام شهید مکتب شهید و عکس شهید جسارت کند حتی اگر مسئول باشد، می‌بایست، مورد رسیدگی قرار گیرد.

امینی با بیان اینکه خواهش ما از مسئولان امر این است که اگر مسئله‌ای در خصوص هتک حرمت شهدا رخ داده حتماً باید پیگیری شود چرا که مردم ما دلواپس هستند و حق هم دارند، بیان کرد: مردم اجازه نمی‌دهند به مقام شامخ شهدا و خانواده معظم ایشان بی‌احترامی شود.

وی ضمن اشاره به رویدادهای اخیر رخ داده در شاهرود، افزود: اگر سو تفاهمی نیز بوده باید با عذرخواهی حل و فصل شود چرا که چنین مسائلی در شهر شهید پرور شاهرود نبوده و نخواهد بود.

به گزارش مهر، چند روز قبل شهرداری شاهرود در اتفاقی عجیب تصویر شهید غلامرضا باباحجیان را از دیوار شهرداری پایین کشیده و برای خانواده ایشان ارسال می‌دارد، این حرکت سبب اعتراض گروهی از مردم و خانواده معظم شهدا شد تا جایی که امام جمعه و فرماندار شاهرود با حضور بر سر مزار شهدا از خانواده این شهید گرانقدر دلجویی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات ترکیه، اقتدار جبهه مقاومت، بازگشت سوریه به اتحادیه عرب، تکریم شهدا، شهادت امام جعفر صادق علیه السلام و برگزاری هجدهمین یادواره شهدای روحانی در شاهرود مهمترین مباحث مطرح شده از تریبون این هفته نماز جمعه شاهرود بوده است.

کد خبر 5777990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha