به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی عزت خواه ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: اختراع دانش آموزان استان در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در صنعت خودرو سازی است.
وی بیان داشت: در استانبول ترکیه، ۲۴ تیم از سراسر دنیا، آخرین اختراعات خود را در زمینه هوش مصنوعی ارائه دادند.
عزت خواه تصریح کرد: این مسابقات معتبر بین المللی در شاخههای اختراع، نوآوری و استارت آپ تحت عنوان یک ایده یک دنیا برگزار شد.
وی بیان داشت: اختراع دانش آموزان استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در صنعت خودرو سازی است که این دانش آموزان با نظر هیئت داوران مدال طلا و جایزه ویژه این نوپا را در میان تیمهای شرکت کننده کسب کردند.
عزت خواه تصریح کرد: اعضای تیم اعزامی استان شامل، دکتر احمدرضا افشاری مربی تیم اختراعات جمهوری اسلامی ایران، دکتر محمد دارابی به عنوان سرپرست از دانشگاه صنعتی شریف و دانش آموزان، ماهان بیژن پور، آرتان آریانفر، رضا برازش از دبیرستان پسرانه توحیدی و آتنا شجاعی فر و پارسا سی سختی از دیگر مدارس استان بودند.
نظر شما