پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۲۲

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان خبر داد؛

احداث ۲۲ زمین چمن مصنوعی دانش‌آموزی در مناطق محروم لرستان

احداث ۲۲ زمین چمن مصنوعی دانش‌آموزی در مناطق محروم لرستان

دورود - مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان از احداث ۲۲ زمین چمن مصنوعی دانش‌آموزی در مناطق محروم این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا عزتی در مراسم افتتاح زمین چمن مصنوعی مدرسه امام خمینی (ره) دورود اظهار داشت: اعتبار ساخت طرح‌های شهید «سلیمانی» یک‌سوم آن از طریق وزارت و مابقی از طریق جذب اعتبارات استانی است که خوشبختانه توانسته‌ایم امسال ۲۲ زمین چمن مصنوعی را افتتاح کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: طرح شهید «سلیمانی» در مناطق محروم اجراسازی می‌شود به‌طوری‌که در هر جایی از مناطق کم‌برخوردار مراجعه کنید این طرح در آن اجرا شده که دانش‌آموزان می‌توانند از آن به طور بهینه استفاده کنند.

مدیریت آموزش‌وپرورش شهرستان دورود نیز اعتبار هزینه شده در پروژه زمین چمن مصنوعی شهید قاسم سلیمانی منطقه «ناصرالدین» را هشت میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این زمین چمن در مساحتی به‌اندازه ۶۰۰ مترمربع احداث شده است.

لطفی‌زاده همچنین در خصوص استفاده از این زمین چمن، گفت: این منطقه حدود ۱۰ هزار دانش‌آموز دارد که همه آنها می‌توانند از آن استفاده کنند.

حسین گودرزی نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی نیز در حاشیه افتتاح این پروژه ورزشی، گفت: از برکات طرح شهید سلیمانی این است که در حاشیه شهرها و مناطق کم‌برخوردار ساخته می‌شوند؛ در حال حاضر چهار طرح شهید «سلیمانی» ساخته شده که نیمی از آن مربوط به آموزش‌وپرورش است که به‌مانند اسم متبرک آن مایه برکت این شهرستان هستند.

کد خبر 5835515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha