پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آبان ۱۳۸۶، ۱۲:۰۲

162 پروانه واحدهای صنعتی در مازندران صادر شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران گفت: در هفت ماه نخست سال جاری، 162 فقره پروانه بهره برداری صنعتی صادر شده است.

مصطفی مهدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با بهره برداری از این واحدها برای سه هزار و 576 نفر شغل ایجاد شده است.

وی خاطر نشان کرد: میزان سرمایه گذاری امسال در پروانه بهره برداری های صادره دو هزار و 306 میلیون ریال است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 117 درصد رشد داشته است.

رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران با اشاره به اینکه در بخش صنعتی هزار و 636 فقره جواز تاسیس صنعتی در این مدت صادر شده است، افزود: این تعداد پروانه های صادره هشت درصد رشد داشته است.

مهدی نژاد با بیان اینکه میزان پیش بینی سرمایه گذاری جواز تاسیس های صادره امسال حدود 22 هزار میلیارد ریال بوده است یادآور شد: میزان پیش بینی اشتغال جواز تاسیس های صادره امسال 52 هزار نفر بوده که نسبت به مدت مشابه پارسال 22 درصد رشد داشت.

این مسئول با اعلام این که در این مدت نیز 134 فقره طرح توسعه صنعتی صادر شده است، میزان پیش بینی سرمایه گذاری طرح های توسعه های صادره در سال جاری را حدود چهار هزار میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: پیش بینی اشتغال طرح های توسعه صادره امسال پنج هزار و 323 نفر است.

رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران عنوان کرد: در سال جاری 21 فقره جواز تاسیس واحد فنی و مهندسی با اشتغال 48 نفر و یک فقره پروانه واحد فنی مهندسی در زمینه سیستم های مدیریت و بهبود کیفیت با اشتغال سه نفر در آمل صادر شد.

به گفته وی، بررسی آمارهای موجود نشان می دهد بیشترین پروانه بهره برداری موجود در استان به ترتیب متعلق به شهرستان آمل با 460 فقره و سرمایه گذاری دو هزار و 346 میلیون ریال و اشتغال 12 هزار و 740 نفر و شهرستان بابل با 398 فقره و سرمایه گذاری 626 میلیون ریال و اشتغال چهار هزار و 489 نفر است.

کد خبر 587774

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha