پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ مهر ۱۴۰۲، ۷:۰۷

گزارش خبرنگار مهر از هانگژو؛

علی قارداشی: شانس مدال داریم/ حضور ٣٠ کشور کار را سخت کرده است

علی قارداشی: شانس مدال داریم/ حضور ٣٠ کشور کار را سخت کرده است

رئیس فدراسیون تنیس روی میز با تاکید بر این که کار ملی پوشان پاراتنیس روی میز در بازیهای پاراآسیایی سخت است گفت: با وجود این سختی شانس کسب مدال را داریم.

به گزارش خبرنگار مهر از هانگژو، پاراتنیس روی میز ایران کار خود را در بازی‌های پاراآسیایی آغاز کرد. تیمی که با ۴ نماینده( شامل دو نفر در کلاس ایستاده و دو نفر در کلاس ویلچر ) یکی از ۳۰ کشور حاضر در این رقابت‌ها است.

مهرداد علی قارداشی، رییس فدراسیون تنیس روی میز و سرپرست تیم ملی پاراتنیس روی میز ایران در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو با اشاره به مسابقه عرفان غلامی گفت:« این نتیجه قابل پیش‌بینی بود چرا که درست مثل رشته تنیس روی میز، در پاراتنیس روی میز نیز تمام قدرت‌های دنیا در جنوب شرق آسیا هستند و سطح مسابقات آسیایی دست کمی از المپیک یا جهانی ندارد . رقیب ژاپنی قهرمان آسیا و صاحب رنک ۳ این رشته است. ما امیدواریم که فردا عرفان غلامی با پیروزی مقابل رقیب قزاقستانی بتواند از این گروه صعود کند، چراکه از هر گروه دو نفر به مرحله بعد می‌روند و ما هنوز شانس صعود داریم.»

او در پاسخ به این سوال که آیا ملی‌پوشان ایران در این رقابت‌ها شانس مدال دارند، گفت:« در دوره قبل پاراآسیایی جاکارتا به یک مدال برنز توسط جانفشان رسیدیم. این ورزشکار شانس تکرار این موفقیت را دارد اما سطح بازی‌ها به نسبت ۴ سال قبل خیلی بالاتر است. البته هر چهار ورزشکار ما در یک سطح هستند و نمی‌توان گفت خیلی با یکدیگر اختلاف دارند. بسته به قرعه و شرایط روز مسابقه همه آنها می‌توانند موفق شوند.»

کد خبر 5918150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha