پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۶:۰۸

سرپرست گمرک استان ایلام خبر داد؛

انجام تشریفات گمرکی بیش از ۶ میلیون مسافر در مرز مهران

انجام تشریفات گمرکی بیش از ۶ میلیون مسافر در مرز مهران

ایلام-سرپرست گمرک استان ایلام از انجام تشریفات گمرکی بیش از ۶ میلیون مسافر در مرز مهران طی سال جاری خبر داد.

میرآقا عبدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هشت ماهه منتهی به آبان ماه ۱۴۰۲، بیش از ۶ میلیون و ۲۰۶ هزار و ۶۵ مسافر از مرز رسمی مهران تردد داشتند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۳ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی به آمار کل ورود و خروج از پایانه مرزی مهران از ابتدای سال تا پایان آبان ماه اشاره و اعلام کرد: از این تعداد تردد، ۳ میلیون و ۲۶۳ هزار و ۲۵۹ نفر مسافر ورودی به کشور و ۲میلیون و ۹۴۲ هزار و ۸۰۶ نفر مسافرین خروجی از کشور هستند.

عبدی همچنین اظهار داشت: با توجه به تردد شبانه روزی مسافران و زائران از پایانه مسافری مهران، کارکنان گمرکات ایلام در شیفت‌های مختلف و با استفاده از دستگاه‌های آشکار ساز در کمترین زمان نسبت به انجام تشریفات گمرکی و بازرسی کالاهای همراه مسافرین درمبادی ورودی و خروجی اقدام می‌کنند.

کد خبر 5966120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha