۲۸ دی ۱۴۰۳، ۲۰:۰۳

سامانه بارشی همراه با هسته سرد وارد استان ایلام شد

سامانه بارشی همراه با هسته سرد وارد استان ایلام شد

ایلام-کارشناس هواشناسی استان ایلام گفت: سامانه بارشی همراه با هسته سرد وارد استان ایلام شده است.

احسان احمدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یک سامانه با هسته سرد وارد استان شده و امروز و فردا کاهش نسبی دما و احتمال رشد ابر و در برخی نقاط مخصوصاً ارتفاعات احتمال بارش‌های پراکنده وجود دارد.

وی بیان کرد: طی روزهای یکشنبه و به ویژه دوشنبه با ریزش هوای سرد کاهش محسوس دما و در برخی ساعات بارش پراکنده و در ارتفاعات بارش پراکنی برق مورد انتظار است.

احمدی نژاد عنوان کرد: هرچند این سامانه از نظر مقدار بارشی نسبتاً ضعیف است اما خطراتی مثل لغزندگی جاده‌ها را می‌تواند به همراه داشته باشد.

‌کارشناس هواشناسی استان ایلام افزود: دمای صبحگاهی در استان کاهشی خواهد بود، در مناطق سردی به صفر تا چند درجه زیر صفر هم برآورد می‌شود.

احمدی نژاد تصریح کرد: احتمال خسارت به محصولات حساس به سرما وجود دارد و همچنین افزایش مصرف حامل‌های انرژی رو به همراه می‌تواند داشته باشد.

کد مطلب 6349752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • رضا IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
      17 1
      هواشناسیتون مفت نمی ارزد
    • مثل IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
      9 1
      از ۱۰۰ بار حدس در مورد هواشناسی یکبار شانسی به هدف می زنید
    • قاسمی IR ۲۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
      0 0
      واقعا داریم به کجا میریم اگه همینجوری ادامه داشته باشد تا چند سال دیگه ایلام میشه کویر خشک نه برف نه بارون ،انگار نفرین شده ایم وقتی به دهه ۷۰و۸۰وحتی ۹۰فکر میکنم چقدر ایلام زمستانهای برفی قشنگی داشت ای کاش باز اونجوری بشه