۶ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۰۱

کاهش ۱۰ درصدی ذخیره آبی سد کرج

کاهش ۱۰ درصدی ذخیره آبی سد کرج

کرج - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان البرز با بیان اینکه وضعیت ذخیره آبی سد کرج خوب نیست، اعلام کرد: میزان ذخیره این سد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد کمتر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، داوود نجفیان گفت: با توجه به کاهش بارش‌های سال آبی جاری، سد طالقان نیز وضعیت خوبی ندارد اما به خاطر کم شدن میزان رهاسازی آب، وضعیت ذخیره آبی آن بهتر از سد کرج است.

وی با تاکید بر صرفه جویی در مصرف آب گفت: امیدواریم شاهد بارش‌های خوب در ماه‌های پیش رو باشیم تا وضعیت آب سدها بهتر شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان البرز با اشاره به اینکه اکنون طرح جامع آبرسانی البرز با سرعت در حال انجام است، افزود: ۲ شهرستان اشتهارد و نظرآباد امسال به شبکه آب سد طالقان متصل می‌شوند.

وی تصریح کرد: تلاش‌ها بر این است تا از طریق طرح‌های تغذیه مصنوعی بتوان سفره‌های زیر زمینی البرز را نجات داد البته بستگی به وضعیت بارش‌ها دارد.

نجفیان در ادامه گفت: داشتن یکی از اهداف طرح جامع آبرسانی البرز برداشت بیشتر آب از سدها و کاهش وابستگی به منابع آب زیر زمینی است.

کد خبر 6357825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha