۱۷ خرداد ۱۴۰۴، ۹:۲۵

۸۶ درصد از واحدهای نهضت ملی مسکن زنجان در مرحله نازک کاری است

۸۶ درصد از واحدهای نهضت ملی مسکن زنجان در مرحله نازک کاری است

زنجان- رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی زنجان گفت: ساخت ۲۰ هزار و ۱۳۳ واحد مسکونی در استان آغاز شده که ۸۶ درصد از این واحدها در مرحله سفت کاری و نازک کاری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد کردلو به فعال بودن تمام طرح‌های نهضت ملی مسکن در استان اشاره کرد و افزود: میانگین پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها در استان زنجان بیش از ۸۰ درصد است.

وی با بیان اینکه ساخت ۲۰ هزار و ۱۳۳ واحد در استان زنجان آغاز شده است، یادآور شد: تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۱۷۲ واحد به مرحله انتخاب واحد رسیده است.

رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: ۶ هزار و ۶۰۰ واحد برای تقسیط به بانک معرفی شده و برای پنج هزار و ۸۹۴ واحد هم تقسیط بانکی انجام شده است.

کردلو با بیان اینکه پنج هزار و ۳۹۶ واحد تحویل متقاضیان شده است، افزود: یک هزار و ۳۷۱ واحد مسکونی به دلیل واریز نشدن وجه از انتخاب واحد جا مانده و ۴۹۵ واحد هم انتخاب شده ولی به دلیل تسویه مالی نشدن تحویل داده نشده است.

وی با بیان اینکه استان زنجان در نازک کاری واحدها رتبه برتر کشوری را از آن خود کرده است، گفت: هشت هزار و ۳۵۱ واحد مسکونی در استان به مرحله تکمیل و نازک کاری رسیده است.

رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان خاطر نشان کرد: به شرط تأمین منابع مالی اکثر طرح‌های حمایتی مسکن تا پایان سال جاری امکان تحویل به متقاضیان را خواهد داشت.

کد مطلب 6490904

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha