۲۸ خرداد ۱۴۰۴، ۱۱:۱۹

۱۴۰۰ تن گندم در جویبار خریداری شد

۱۴۰۰ تن گندم در جویبار خریداری شد

جویبار- مدیر جهاد کشاورزی جویبار از خرید هزار و ۴۰۰ تن گندم از کشاورزان در سال زراعی جاری خبر داد.

عبدالله رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر از خرید هزار و ۴۰۰ تن گندم از کشاورزان این شهرستان در قالب طرح خرید تضمینی خبر داد. این اقدام با هدف حمایت از کشاورزان و گندمکاران منطقه صورت گرفته است.

رحیمی با اشاره به اهمیت حمایت از کشاورزان، خاطرنشان کرد که خرید گندم با هدف پشتیبانی از گندمکاران منطقه انجام می‌شود.

وی همچنین با تأکید بر نظارت مستمر بر فرآیند خرید تضمینی گندم، اظهار داشت: کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی جویبار به صورت مداوم در مراکز خرید حضور دارند تا از رعایت استانداردهای کیفی و تسهیل فرآیند تحویل گندم توسط کشاورزان اطمینان حاصل شود.

وی گفت: طرح خرید تضمینی گندم در شهرستان جویبار با هدف حمایت از تولید داخلی و ایجاد انگیزه برای کشاورزان در حال اجرا است و انتظار می‌رود این روند در روزهای آینده نیز ادامه یابد.

کد مطلب 6503812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha