۳۱ خرداد ۱۴۰۴، ۹:۱۸

کشف ماهی و ادوات صید غیرمجاز در سد شهید کاظمی سقز؛ متخلفان دستگیر شدند

کشف ماهی و ادوات صید غیرمجاز در سد شهید کاظمی سقز؛ متخلفان دستگیر شدند

سقز- یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سقز با همکاری پاسگاه سولاکان، مقادیر قابل توجهی ماهی کپور و ادوات صید غیرمجاز را در حاشیه رودخانه سد شهید کاظمی کشف و ضبط کرد و متخلفان صید دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره حفاظت محیط زیست سقز صبح شنبه به خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سقز با همکاری پاسگاه سولاکان، مقادیر قابل توجهی ماهی کپور و ادوات صید غیرمجاز را در حاشیه رودخانه سد شهید کاظمی کشف و ضبط کرد.

ایوب شریفی افزود: در پی این عملیات، متخلفان صید غیرقانونی نیز شناسایی و دستگیر شدند.

وی خاطر نشان کرد: پرونده تخلف برای عاملان این حادثه تشکیل و برای پیگیری مراحل قانونی و قضائی به واحد حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست استان ارجاع شده است.

وی یادآور شد: این اقدام قاطعانه یگان حفاظت محیط زیست سقز، نشان‌دهنده عزم جدی این نهاد در برخورد با تخلفات زیست‌محیطی و حفاظت از منابع طبیعی منطقه است. صید غیرمجاز، به ویژه در اکوسیستم‌های آبی حساس، تهدیدی جدی برای تنوع زیستی محسوب می‌شود و برخورد قاطع با متخلفان برای حفظ این منابع حیاتی ضروری است‌.

کد مطلب 6506396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha