۴ شهریور ۱۴۰۴، ۲۰:۱۰

۹۰ هزار میلیارد ریال پروژه در استان سمنان افتتاح می‌شود

۹۰ هزار میلیارد ریال پروژه در استان سمنان افتتاح می‌شود

سمنان- استاندار سمنان از افتتاح ۹۰ هزار میلیارد ریال پروژه عمرانی و اقتصادی طی هفته دولت در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد کولیوند بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه به میزبانی استانداری سمنان از افتتاح ۹۰ هزار میلیارد ریال پروژه عمرانی و اقتصادی در سراسر استان همزمان با هفته دولت خبر داد.

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها در ۸ شهرستان استان تعریف شده است افزود: تلاش شده تا پروژه‌های مطلوبی برای هفته دولت با توجه به ظرفیت‌های شهرستان‌های استان در نظر گرفته شود.

استاندار سمنان همچنین بیان کرد: در مجموع ۸۰۴ پروژه عمرانی و اقتصادی طی هفته دولت در سراسر استان به بهره‌برداری می‌رسد.

کولیوند افزود: روز گذشته با حضور وزیر کشور تعدادی از این پروژه‌ها به صورت متمرکز شامل دو هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن همچنین پروژه نیروگاه خورشیدی و پروژه مهم دهیاری‌ها و شهرداری‌های سراسر استان به بهره‌برداری رسید.

استاندار سمنان با بیان اینکه از ۸۰۴ طرح قابل بهره‌برداری ۷۱۰ طرح عمرانی هستند گفت: در این هفته ۹۴ پروژه اقتصادی و سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعتی معدنی تولیدی کشاورزی و غیره به بهره‌برداری خواهد رسید.

کولیوند با بیان اینکه طرح‌های عمرانی هفته دولت در هشت شهرستان استان سمنان ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار دارند افزود: طرح‌های اقتصادی نیز با سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی ادامه داد: تعدادی از پروژه‌های عمرانی و اقتصادی از ابتدای هفته دولت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در هشت شهرستان استان سمنان به بهره‌برداری رسیده و مابقی این طرح‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

استاندار سمنان در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و درباره عدم تغییرات برخی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی که نسبت به عملکرد آن‌ها انتقاداتی وجود دارد، بیان کرد: برخی از انتصابات در دست بررسی قرار دارد.

کولیوند مشخصاً از مدیرکل ورزش و جوانان استان سمنان یاد کرد و بیان داشت: تغییر وی از آن دست انتصاباتی است که در دست پیگیر قرار دارد.

وی همچنین کم آبی و خشکسالی را بزرگترین چالش استان سمنان دانست و افزود: از همه رسانه‌ها و مردم درخواست می‌شود در حوزه صرفه‌جویی در مصرف آب برای عبور از دوران خشکسالی و ایام باقیمانده گرم سال همکاری لازم را داشته باشند.

استاندار سمنان با بیان اینکه تأمین آب برای استان در دستور کار و پیگیری قرار دارد، بیان کرد: در کنار تأمین آب نیاز است که مدیریت مصرف و صرفه‌جویی آب هم در دستور کار قرار بگیرد و در این زمینه مردم بسیار تأثیرگذار هستند.

کولیوند در پاسخ به سوالی درباره بیمارستان دوم دامغان به عنوان یکی از مطالبات مهم و جدی مردم توضیح داد: وزارت بهداشت برای تخصیص بیمارستان جدید قوانین و مقرراتی دارد که برای مثال تا ضریب اشغال تخت‌های بیمارستانی در دامغان به ۶۰ درصد نرسد امکان ایجاد بیمارستان دوم وجود ندارد اما این موضوع در دست بررسی قرار دارد.

کولیوند همچنین از ساماندهی و طرد اتباع خارجی کشور افغانستان به عنوان یکی دیگر از اولویت‌ها در استان سمنان یاد کرد و بیان داشت: طرد اتباع خارجی غیر مجاز به صورت یک راهبرد و اولویت جدی در استان دنبال و پیگیری می‌شود.

وی همچنین با اشاره به ۳۱۰ روز آفتابی در استان سمنان افزود: همانطور که وزیر کشور در سفر به سمنان اعلام کرد این استان می‌تواند پایلوت و قطب انرژی خورشیدی در کشور شود.

کد مطلب 6571576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha