تبادل اسرا؛ از اخلاق مداری مقاومت تا توحش دشمن اسرائیلی+فیلم

تبادل اسرا؛ از اخلاق مداری مقاومت تا توحش دشمن اسرائیلی+فیلم

تصاویر منتشر شده از تبادل اسرا بین اسرائیل و حماس تفاوت رفتار دو طرف در این زمینه را نشان می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قدس الاخباریه با اشاره به رفتار وحشیانه زندانبانان صهیونیست با اسیران فلسطینی که باید در چارچوب توافق مبادله اسیران آزاد شوند، مقایسه ای میان رفتار مقاومت فلسطین با اسیران اسرائیلی با رفتار صهیونیستها با اسیران فلسطینی داشته است.

قدس الاخباریه از اخلاق مداری مقاومت در تعامل با اسیران خبر داد و به توحش اشغالگران و رفتار غیرانسانی صهیونیستها با اسیران اشاره کرد.

گفتنی است که رسانه های رژیم صهیونیستی ویدئویی از رفتارهای وحشیانه زندانبانان اسرائیلی با شماری از اسیران فلسطینی در داخل زندان النقب قبل از آزادی آنها منتشر کردند که، موجی از خشم را به همراه داشت.

در این ویدئو گروهی از اسیران فلسطینی با چشمان و دستان بسته مشاهده می شوند که مجبور هستند که در صف حرکت کنند و سرهای آنها خم شده و نظامیان اسرائیلی انواع خشونت و اهانت را علیه آنها روا می دارند.

منابع فلسطینی این ویدئو را دردناک و نمایانگرتوحش اشغالگران و با هدف شکستن کرامت اسیرانی دانستند که باید آزاد شوند.

امجد النجار رئیس باشگاه اسیر فلسطینی اعلام کرد که در این ویدئو شماری از اسیران فلسطینی دیده می شوند که مهیای انتقال به غزه در چارچوب توافق مبادله هستند. این صحنه ها نشان از رفتار توهین آمیز با اسیران قبل ازآزادی شان است.

مرکز دفاع از اسیران فلسطینی نیز این ویدئو را گواهی جدید بر سیاست های فاشیستی اشغالگران و زیر پا گذاشتن قوانین بین المللی دانست.

این درحالی است که پیش از این، منابع آگاه در گفتگو با الجزیره تاکید کردند که رژیم صهیونیستی به خانواده‌های اسرای فلسطینی که قرار است آزاد شوند هشدار داده برای آزادی آنها مراسم نگیرند و خوشحالی خود را نشان ندهند.

این اقدام رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که اشغالگران حتی از دیدن روحیه شکست ناپذیر فلسطینی‌ها و خوشحالی آنها وحشت می‌کنند.

قرار است صبح فردا دوشنبه ۲۰ تن از اسرای صهیونیست توسط نیروهای مقاومت آزاد شوند؛ در مقابل نیز هزار و ۷۰۰ تن از کسانی که بعد از عملیات طوفان الاقصی بازداشت شده‌اند در کنار ده‌ها اسیر فلسطینی با حکم‌های حبس ابد آزاد می‌شوند.

کد خبر 6619960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
      25 36
      حماس اگه خلع سلاح بشه اسراعیل درآینده نزدیک همه رو قتل عام میکنه
    • IR ۱۷:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
      29 22
      از اسراییل وحشی بیشتر از این توقع نیست آدم دلش میخواد نیروهای اسراییلی نابود بشن
    • حسن سیدی IR ۲۳:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
      7 8
      سلام به خدا قسم حماس اسرار را آزاد کنه این قوم وحشی غزه را با خاک یکسان میکنه
    • محمد IR ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
      14 9
      اسرائیل وحشی نیست. سازمان های بین المللی الت. دست تروریست جهانی غاصبان. سر زمینها می باشد. چطور. سازمان ملل. چشم بر. روی. تمام شهرک سازی. قتل. عام. ملتها. ترور. دولتی امریکا. و اسرائیل. می بندد. اما. برای. کشورهای جهان سوم. اگر اشتباهی کنند. سریع. اجماع. جهانی. تشکیل می شود
    • سکوت تلخ IR ۱۵:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۱
      30 11
      اگر توجه کنید رفتار صهيونيست ها با گروه دا عش یکی هست
    • IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۲
      4 3
      لعنت به اسرائیل
    • میرنقی IR ۱۱:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۲
      3 3
      اسرائیل بی‌ شرف‌ دزدغاصب
    • رضا IR ۱۵:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۲
      1 3
      نتانیوهوی‌ بی شرف