به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد مهدی سجادی گفت: سه هزار و ۷۴۹ نفر نیروی امدادگر جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از ابتدای امسال تاکنون به حدود ۱۳۰ هزار فرد حادثهدیده امدادرسانی کردند که برای انجام مأموریت به ۵۰۵ حادثه در استان اعزام شدهاند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: امدادگران جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در این مدت به هفت هزار و ۸۶۸ مصدوم حوادث امدادرسانی کردند که ۸۱ نفر از آنها توسط نیروهای هلال احمر به بیمارستان انتقال یافتند.
وی تصریح کرد: ۸۱۹ تیم امدادی جمعیت هلال احمر استان با ۴۴۵ وسیله نقلیه در این مدت اقدام به امدادرسانی به حادثهدیدگان کردند.
سجادی خاطرنشان کرد: یکهزار و ۱۶۵ خانوار از ابتدای سالجاری تاکنون توسط جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان امدادرسانی شدند.
وی گفت: عملیاتهای هلال احمر در زمستان با هدف کاهش آسیبهای حوادث و افزایش ایمنی مردم ادامه دارد و تلاش میکنیم در شرایط بحرانی سریع و مؤثر به نیازهای شهروندان پاسخ دهیم.


نظر شما