به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مسچیان شامگاه جمعه در اجتماع بزرگ جان نثاران قرآن و مساجد بخش رودبنه با اشاره به تحولات اخیر منطقه و کشور گفت: دشمنی آمریکا با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک دشمنی قدیمی و دیرینه است و مختص به الان نیست و از گذشته این استکبار تلاش داشته که هر اندیشه ای را با ترور از بین ببرد.
مسچیان ادامه داد: در اوایل انقلاب با ترور استاد شهید مطهری و تا به الان در جنگ دوازده روزه که دانشمندان و فرماندهان ما را ترور کردند و منطق آنها این است که هرگاه تصور کنند توسعه علمی و پیشرفت در جایی شکل گیرد، باید مسدود شود.
وی با اشاره به شکل گیری یک سرمایه اجتماعی عظیم در جنگ دوازده روزه گفت: آمریکا از این حمایت و پشتیبانی مردم از رهبری و نظام عصبانی شد و در اغتشاشات اخیر همه توان خودشان را برای از بین بردن این سرمایه اجتماعی گذاشتند که متاسفانه عزیزان زیادی به شهادت رسیدند که حدود دو و نیم برابر شهدای جنگ دوازده روزه بود.
مسچیان با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ دی ماه، گفت: حضور چشمگیر و میلیونی مردم در کشور نشان داد مردم در خط ولایت هستند و همه سران قوا و مسئولان با همدلی در همین مسیر جهت انجام منویات مقام معظم رهبری هستند.
وی به لزوم یکدلی و یکپارچگی در کشور پرداخت و گفت: آمریکا و دشمنان ما به دنبال وابسته کردن کشورمان به خودشان هستند و با ایران مستقل مخالفند و اگر کوچکترین نگاهی به کشور کنند با همین مردم پاسخ محکمی دریافت خواهد کرد.
فرماندار شهرستان لاهیجان در پایان با اشاره به انتخابات پیش روی شورای شهر گفت: همه ما وظیفه داریم برای مشارکت بالای انتخابات تلاش کنیم و از آحاد مردم برای انتخابات دعوت کنیم تا یک پیروزی دیگری در صندوق های رای برای ایرانمان بدست آوریم.


نظر شما