۱۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۵۳

تدوین نقشه راه بحران در کشور

تدوین نقشه راه بحران در کشور

رئیس سازمان مدیریت‌ بحران کشور از تدوین نقشه راه بحران کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دویست و دومین پویش امید و افتخار با عنوان بسته افتتاحیه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران صبح امروز در سازمان مدیریت بحران برگزار شد.

علی نصیری، رئیس سازمان مدیریت پیشگیری و بحران شهر تهران، با اشاره به یکی از مصوبات اجرا نشده جلسه پیشین، گفت: یکی از مصوبات مهم جلسه قبل، موضوع ساماندهی و مدیریت اجرایی و عملیاتی پروژه ایمنی بازار تهران بود که متأسفانه به‌طور کامل اجرایی نشد.

وی افزود: در این بازه زمانی، علاوه بر اقداماتی که به‌صورت میدانی انجام شد، مشخص گردید تونل زیرزمینی مورد بحث تنها به محدوده خیابان ناصرخسرو و بازار آزادی محدود نبوده و در نقاط دیگری نیز وجود داشته است. در این میان، برخی افراد با هدف دیده‌شدن در رسانه‌ها اقدام به عددسازی کرده بودند و ارقامی مانند ۵ هزار متر یا ۱۰ هزار متر را مطرح می‌کردند، در حالی که چنین اعدادی اساساً وجود نداشت.

نصیری با بیان اینکه این تونل از نظر ایمنی نیز وضعیت نامناسبی داشت، اضافه کرد: هم اصل وجود این سازه در برخی موارد جنبه افسانه‌ای پیدا کرده بود و هم ساختار آن به دلیل شرایط فنی دچار خمش شده بود. خوشبختانه با ورود به‌موقع دادستانی و اقدام شهرداری منطقه ۱۲، موضوع به‌طور دقیق بررسی و کشف شد و طرح اجرایی آن نیز آماده گردید.

رئیس سازمان مدیریت پیشگیری و بحران تهران ادامه داد: مقرر شده عملیات ایمن‌سازی این پروژه در چهار فاز اجرایی انجام شود که فاز نخست آن به ایمن‌سازی مغازه‌ها اختصاص دارد و اکنون وارد مرحله اجرای عملیاتی شده‌ایم.

وی همچنین تأکید کرد: ۱۴ دستگاه اجرایی ذی‌ربط باید گزارش اقدامات خود را اعلام کنند و این جلسات به‌صورت منظم و هر دو هفته یک‌بار برگزار خواهد شد. علاوه بر این، برخی جلسات نیز به‌طور اختصاصی به موضوع ساماندهی مشاغل و سایر موارد مرتبط اختصاص خواهد یافت.

تدوین نقشه راه بحران کشور

حسین ساجدی‌نیا رییس سازمان مدیریت‌ بحران کشور در ابتدای این مراسم با اشاره به اقداماتی که در یک سال گذشته در کشور صورت گرفته، گفت: در یک سال گذشته نقشه راه بحران کشور را تدوین کردیم و پیش‌نویس آن تهیه شده است و امیدواریم در اولین شورای عالی بحران کشور این نقشه راه را رونمایی کنیم تا دستگاه‌ها بدانند در زمان بحران های مختلف به چه صورت باید عمل کنند.

وی افزود: همچنین قرارگاه ایران من را از سال گذشته راه اندازی کردیم و بخش خصوصی را در بحران ها وارد عمل کردیم و این قرارگاه تا این لحظه حدود ۲۰۰ دستگاه را شناسایی کرده و تفاهم‌نامه نامه های مرتبط با آن منعقد شده است.

راه‌اندازی «مرکز ملی پاسخ» در داخل شهرداری

ساجدی‌نیا با بیان اینکه ‌"مرکز ملی پاسخ" بر اساس بند ۹ قانون بحران کشور باید راه‌اندازی می شد، ادامه داد: همه دستگاه ها سامانه های مختلفی دارند و در داخل شهرداری با توجه به امکانی که در آن وجود دارد، به صورت پایلوت همه امکانات را در یک مرکز ملی پاسخ تجمیع خواهیم کرد.

رییس سازمان مدیریت‌ بحران کشور اضافه کرد: مجموعه مدیریت بحران تهران نسبت به کل کشور ده‌ها گام جلوتر است و امیدواریم با مدیریت شهردار تهران به عنوان یک الگو برای سایر شهرها بتواند گام‌های موثرتری بردارد.

وی بیان کرد: در حوزه بلایای طبیعی، قانون در حال اصلاح است تا آسیب ها و خرابی های جنگ نیز به مجموعه مدیریت بحران سپرده شود. شاهد بودیم که شهرداری تهران در زمان جنگ ۱۲ روزه خوش درخشید و از مجموعه شهرداری در این زمینه تشکر می کنم.

کد خبر 6735664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha