۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۳۶

بهروز آذر: توسعه سرمایه‌گذاری، مسیر بهبود معیشت مردم است

بهروز آذر: توسعه سرمایه‌گذاری، مسیر بهبود معیشت مردم است

بیرجند- معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تقویت اشتغال و حمایت از سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی، مهم‌ترین راهکار ارتقای معیشت مردم است.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا بهروز آذر صبح دوشنبه در آیین افتتاح پروژه تولید شمش چدن و گندله آهن شرکت شهرک فولاد پیشرو در شهرستان خوسف، ضمن تبریک ایام دهه فجر اظهار کرد: خراسان جنوبی سرزمینی با ظرفیت‌های ارزشمند انسانی، علمی و طبیعی است که این توانمندی‌ها به همت مردم منطقه حفظ شده و زمینه شکوفایی آن فراهم است.

وی افزود: پروژه‌ای که امروز به بهره‌برداری رسید، نمونه‌ای موفق از هم‌افزایی میان مجموعه استانداری، فرمانداری، دستگاه‌های اجرایی و فعالان اقتصادی است که با برنامه‌ریزی و همکاری مشترک در مدت زمان کوتاهی به نتیجه رسیده است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر اهمیت اشتغال‌زایی گفت: ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار از مهم‌ترین دستاوردهای اجرای چنین طرح‌هایی است و توسعه سرمایه‌گذاری‌ها می‌تواند به شکل مستقیم بر بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌ها اثرگذار باشد.

بهروز آذر خاطرنشان کرد: یکی از اولویت‌های دولت، فراهم کردن شرایط امن و باثبات برای فعالیت سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است تا روند توسعه اقتصادی با سرعت بیشتری دنبال شود.

وی همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور در حوزه سرمایه‌گذاری تأکید کرد و افزود: معرفی فرصت‌های اقتصادی کشور می‌تواند زمینه بازگشت و مشارکت فعال‌تر این ظرفیت ارزشمند را فراهم کند.

معاون رئیس‌جمهور در پایان با قدردانی از تلاش دست‌اندرکاران اجرای پروژه ابراز امیدواری کرد: با تداوم این همکاری‌ها، در آینده شاهد افتتاح طرح‌های جدید و توسعه بیشتر زیرساخت‌های صنعتی و اقتصادی استان خواهیم بود.

کد خبر 6743730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha