۲ اسفند ۱۴۰۴، ۱۱:۴۵

۸ اسکی‌باز پس از سقوط بهمن در کالیفرنیای شمالی جان باختند

۸ اسکی‌باز پس از سقوط بهمن در کالیفرنیای شمالی جان باختند

مقامات محلی کالیفرنیا روز شنبه اعلام کردند که در پی سقوط بهمن در بخش نوادا، در کالیفرنیای شمالی آمریکا، ۸ اسکی‌باز کشته و یک نفر همچنان مفقود است.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از یو اس تودی، شانان مون، کلانتر بخش نوادا، در یک کنفرانس خبری گفت که این بهمن گروهی از اسکی‌بازان مناطق بکر را در کوه‌های سیرا نوادا درنوردید و آن را به مرگبارترین بهمن در کشور در بیش از چهار دهه قبل تبدیل کرد.

مون به خبرنگاران گفت که مقامات به خانواده‌های افراد درگیر اطلاع داده‌اند که عملیات رسماً از نجات به بازیابی تغییر یافته است.

مون گفت که جستجو برای یک فرد مفقود شده ادامه دارد و منتظر بهتر شدن شرایط آب و هوایی هستیم.

مقامات اعلام کردند که ۸ جسد پیدا شده است و گروه های امداد در حال انتقال بقایای اجساد از کوه برای کالبدشکافی و تعیین علت مرگ هستند.

این بهمن در نزدیکی قله کَسل، واقع در حدود ۲۵۰۰ متری شمال غربی دریاچه تاهو، رخ داد.

مسئول شرکت بلک‌برد مانتین گایدز، یک شرکت حرفه‌ای تورهای طبیعت‌گردی، در بیانیه‌ای اعلام کرد که گروهی ۱۵ نفره، شامل ۱۱ اسکی باز و چهار راهنما از این شرکت، در پایان یک سفر اسکی سه روزه در حال بازگشت به ابتدای مسیر بودند که این حادثه رخ داد. ۶ نفر از بازماندگان نجات یافته اند.

مرکز پیش‌بینی بهمن سیرا، یک نهاد منطقه‌ای، پیش از حادثه هشدار خطر بالای بهمن را صادر کرده بود و به بارش سریع برف، لایه‌های ناپایدار برف و بادهای شدید اشاره کرده بود.

کد خبر 6754976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha