۲ اسفند ۱۴۰۴، ۱۵:۱۹

پایداری جو گلستان تا دوشنبه؛ باران و کاهش دما از سه‌شنبه

پایداری جو گلستان تا دوشنبه؛ باران و کاهش دما از سه‌شنبه

گرگان- کارشناس هواشناسی گلستان گفت: بر اساس الگوهای پیش‌یابی از امروز شنبه تا دوشنبه جو استان پایدار است و از سه‌شنبه با ورود سامانه ناپایدار، بارندگی‌های متناوب و کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

ملیحه معقولی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین الگوهای پیش‌یابی اظهار کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، از امروز شمبه تا روز دوشنبه جو استان پایدار خواهد بود و پدیده قابل توجهی در سطح استان پیش‌بینی نمی‌شود.

وی افزود: در این مدت شرایط جوی نسبتاً آرامی بر گلستان حاکم است و نوسانات دمایی قابل ملاحظه‌ای انتظار نمی‌رود.

معقولی با بیان اینکه این شرایط از اواخر روز دوشنبه تغییر خواهد کرد، گفت: به‌تدریج از روز سه‌شنبه استان تحت تأثیر یک سامانه ناپایدار بارشی قرار می‌گیرد که فعالیت آن به‌صورت متناوب تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.

وی اظهار کرد: پیامد این سامانه، افزایش ابر، وقوع بارندگی در نقاط مختلف استان و کاهش تدریجی دمای هوا خواهد بود.

کارشناس هواشناسی گلستان خاطرنشان کرد: با توجه به ماهیت متناوب بارش‌ها، احتمال تغییرات مقطعی در شدت بارندگی وجود دارد و توصیه می‌شود شهروندان و بهره‌برداران بخش‌های مختلف به‌ویژه کشاورزان، تمهیدات لازم را مدنظر قرار دهند.

کد خبر 6755621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha