۲ شهریور ۱۴۰۵، ۹:۰۰

توده هوای گرم تا پایان هفته در ایلام تشدید می‌شود

توده هوای گرم تا پایان هفته در ایلام تشدید می‌شود

ایلام - کارشناس هواشناسی استان ایلام گفت: توده هوای گرم تا پایان هفته در ایلام تشدید می‌شود.

ساسان رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت جوی، اظهار داشت: طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، افزایش نسبی دما در استان رخ خواهد داد و توده هوای گرم تشدید می‌شود و حداکثر دما در نواحی گرمسیر به حوالی ۵۰ درجه و در نواحی سردسیر به حوالی ۴۰ درجه خواهد رسید که این افزایش دمای قابل‌توجه، می‌تواند بر فعالیت‌های روزمره و مصرف انرژی تأثیر جدی داشته باشد.

وی افزود: اوج گرما را برای روزهای سه‌شنبه تا پنجشنبه خواهیم داشت و با توجه به ابرناکی هوا و افزایش رطوبت، دمای احساسی افزایش پیدا خواهد کرد که این موضوع، خطر گرمازدگی را به ویژه برای سالمندان و کودکان افزایش می‌دهد.

احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: برای اوایل هفته آینده، روند کاهش دما در استان شکل می‌گیرد و توده هوای گرم خارج می‌شود و وضعیت دمایی به حالت نرمال خود بازمی‌گردد.

وی در پایان توصیه کرد: دستگاه‌های اجرایی و ادارات نیز نسبت به مدیریت مصرف انرژی در روزهای گرم پیش‌رو اقدامات لازم را انجام دهند؛ از سوی دیگر شهروندان هم باید با صرفه‌جویی در مصرف برق و آب، مجموعه مدیریت بحران استان را در عبور از این موج گرما یاری کنند.

کد مطلب 6925654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha