۳ شهریور ۱۴۰۵، ۱۷:۲۸

ترامپ: کره‌جنوبی حاضر نشد علیه ایران به ما بپیوندد

ترامپ: کره‌جنوبی حاضر نشد علیه ایران به ما بپیوندد

رئیس جمهور آمریکا در پیامی بار دیگر از سئول انتقاد و اعلام کرد: کره‌جنوبی حاضر نشد علیه ایران به ما بپیوندد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که به دلیل تجاوز پرهزینه اش به ایران با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم کرده و دیگر توان رویارویی با یک کشور دیگر را ندارد، در خصوص کره شمالی تلاش کرد از در دوستی وارد شود.

رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه با انتشار یک پیامی در صفحه شخصی خود در تروث سوشال ادعا کرد: با توجه به رابطه بسیار خوبم با کیم جونگ‌اون، رهبر کره شمالی، از اینکه ایالات متحده مدت‌ها پیش با مشارکت در رزمایش‌ های نظامی مشترک با کره جنوبی موافقت کرده بود، خشنود نبودم.

دونالد ترامپ، سپس مدعی شد: این رزمایش‌ ها نه تنها پرهزینه هستند و بخش عمده این هزینه‌ها (طبق معمول!) توسط آمریکا پرداخت می‌شود، بلکه پیامی کاملاً نامناسب و خصمانه به کشوری مخابره می‌کنند که در تمام دوران ریاست‌ جمهوری دونالد جی. ترامپ، رفتاری غیرتهدیدآمیز و محترمانه داشته است.

وی سپس ادعا کرد: از این رو و با در نظر گرفتن اینکه برای لغو این رزمایش‌ ها دیگر خیلی دیر شده بود، به وزیر دفاع (جنگ)، پیت هگسث، دستور دادم تا سطح این رزمایش‌ های نظامی مشترک را به‌طور قابل‌توجهی کاهش دهد!

ترامپ انگیزه خود از دست دوستی ظاهری و فریبنده به سوی کره شمالی را اینگونه فاش کرد: اگرچه شاید موضوعی تا حدی بی‌ربط (?) باشد، اما اخیراً از رئیس‌جمهور کره جنوبی پرسیدم که آیا مایلند در زمینه خلع سلاح هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با ما همراه شوند یا خیر، که پاسخ داد: «نه، ممنون.»

کد مطلب 6927619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha