۴ شهریور ۱۴۰۵، ۱۴:۵۳

همدلی دستگاه قضایی و دولت زمینه‌ساز حل مشکلات مردم است

همدلی دستگاه قضایی و دولت زمینه‌ساز حل مشکلات مردم است

اردبیل- استاندار اردبیل گفت: همدلی و حمایت مجموعه قضایی از دولت مزیت مهمی به‌شمار می‌رود و زمینه‌ساز حل مشکلات مردم است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مسعود امامی یگانه در دیدار رئیس‌کل دادگستری و اعضای شورای قضایی استان به‌مناسبت هفته دولت اظهار کرد: امنیت پیش زمینه تحقق اهداف اقتصادی است.

وی با اشاره به شرایط خاص کشور، افزود: با وجود شرایط موجود، پروژه‌های عمرانی در استان اردبیل فعال بوده و فعالیت‌ صنایع و کارخانه‌ها نیز به‌صورت مستمر ادامه دارد.

استاندار اردبیل با بیان اینکه تأمین اقلام اساسی، نظارت بر بازار و توجه به معیشت مردم باید با جدیت دنبال می‌شود، ادامه داد: باید با حل مسائل و مشکلات مردم از آنان قدردانی کرده و در کنارشان باشیم.

رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل نیز در این دیدار با تأکید بر آثار مثبت همدلی و وحدت میان دستگاه‌های اجرایی و قضایی گفت: بهره‌گیری از ظرفیت همدلی و وحدت با مسئولیت‌محوری استاندار اردبیل موجب شده مشکل خاصی در استان پیش نیاید و در موقعیت‌های مختلف نیز نتیجه این هم‌افزایی مشاهده شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین کثیرلو با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و تحریم‌ها بیان کرد: تقویت و گسترش فعالیت‌های اقتصادی در شرایط کنونی ضروری بوده و موضوع اقتصاد و معیشت، وظیفه تمامی دستگاه‌ها و ارکان حاکمیت نظام است.

کد مطلب 6928456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha