۵ شهریور ۱۴۰۵، ۹:۴۰

نیروگاه خورشیدی ۷۲ مگاواتی اسفراین به بهره‌برداری رسید

نیروگاه خورشیدی ۷۲ مگاواتی اسفراین به بهره‌برداری رسید

اسفراین- نیروگاه خورشیدی ۷۲ مگاواتی اسفراین با حضور وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید و به جمع ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی آماده بهره‌برداری خراسان شمالی اضافه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح پنج‌شنبه با حضور عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو، نیروگاه خورشیدی اسفراین با ظرفیت ۷۲ مگاوات به بهره‌برداری رسید.

این نیروگاه که نقش مهمی در پایداری شبکه برق محلی به‌ویژه در ایام پیک تابستان خواهد داشت، به عنوان بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی خراسان شمالی در شهرستان اسفراین به بهره‌برداری رسید.

با توجه به ناترازی انرژی و کسری گاز پیش‌بینی‌شده در زمستان امسال، افتتاح نیروگاه ۷۲ مگاواتی اسفراین می‌تواند نقش مؤثری در تأمین انرژی مورد نیاز مردم این منطقه در ایام سرد سال داشته باشد.

نیروگاه ۷۲ مگاواتی اسفراین در زمینی به مساحت ۱۲۱ هکتار و با ظرفیت تولید سالانه ۱۴۵ هزار مگاوات ساعت برق احداث شده است.

بهره‌برداری از این نیروگاه موجب کاهش مصرف سوخت به میزان ۳۹ میلیون مترمکعب گاز طبیعی و کاهش مصرف آب به میزان ۳۲ هزار مترمکعب در سال می‌شود.

همچنین بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی اسفراین اثر قابل توجهی در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای دارد؛ به‌طوری‌که کاهش ۱۰۱ هزار تنی تولید گازهای گلخانه‌ای که معادل آلایندگی ۴۱ هزار خودرو است، از مزایا و دستاوردهای زیست‌محیطی این پروژه محسوب می‌شود.

کد مطلب 6929220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha