۲۴ شهریور ۱۴۰۵، ۱۳:۴۰

چین خواستار پایان دیپلماتیک جنگ آمریکا علیه ایران شد

چین خواستار پایان دیپلماتیک جنگ آمریکا علیه ایران شد

چین با ابراز نگرانی از تحولات خاورمیانه و منطقه خلیج فارس، خواستار حل جنگ ایران و آمریکا از مسیر سیاسی و دیپلماتیک شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، چین روز سه‌شنبه خواستار یافتن راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک برای جنگ ایران و آمریکا شد؛ موضعی که پس از انتشار گزارش بازرس کل پنتاگون درباره کمبود مهمات مورد استفاده در این جنگ مطرح شده است.

گو جیاکون، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشست خبری هفتگی این وزارتخانه گفت پکن «در حال پیگیری وضعیت خاورمیانه و منطقه خلیج فارس» است.

او افزود: امیدواریم طرف‌های مربوطه اختلافات خود را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.

این اظهارات در واکنش به نخستین گزارش بازرس کل پنتاگون مطرح شد که نشان می‌دهد مهمات مصرف‌شده در جریان جنگ چهارماهه آمریکا علیه ایران، موجب ایجاد «کسری در ذخایر راهبردی» آمریکا شده و چالش هایی را در ظرفیت صنعتی دفاعی این کشور آشکار کرده است.

بر اساس این گزارش، افزایش ظرفیت تولید مهمات به «زمان قابل‌توجهی» نیاز دارد. از جمله مهم‌ترین کاستی‌های شناسایی‌شده می‌توان به موتورهای موشک سوخت جامد، مواد منفجره و پیشران‌های با کیفیت بالا و همچنین کمبود نیروی کار ماهر در بخش تولید اشاره کرد.

کد مطلب 6947914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی انصاری معروف به علی نوری IR ۱۵:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
      0 0
      مشکل آمریکا و اسراییل با ایران باید بین خودشان حل و فصل شود . آمدن کشور ثالث مشکل را پیچیده تر خواهد کرد !
    • کیوان IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۵
      0 0
      مشکل ما با این تروریست های جانی هرگز و تا ابد حل نخواهد شد چون دوستی گرگ و میش ناشدنی است، دوستی شیطان با ما ناشدنی است، چه با شخص ثالث چی بی ثالث. ان شاءالله قدرتمند تر میشویم در آینده و اسراییل و آمریکا را زیر پا له میکنیم.