به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس پاکستان، "ماشاالله شاکری" سفیر ایران در اسلام آباد و "ام. سلمان فرخی" رئیس کمیسیون برنامه ریزی مجلس پاکستان در دیدار با یکدیگر بر همکاری های مشترک در زمینه تجاری و اقتصادی تاکید کردند.
شاکری در این دیدار از آمادگی ایران برای صدور برق به پاکستان خبر داد و اضافه کرد که تهران آماده کار در خصوص پروژه برق آبی در رودخانه "چناب" است که ظرفیت تولید برق آن از 65 مگاوات پیشنهاد اولیه، به 130 مگاوات افزایش یافته است.
سفیر ایران مسئله اصلی و مانع عمده درمقابل این همکاریها را نبود ارتباطات فیزیکی ونهادی بین دو کشور عنوان کرد و در ادامه پیشنهاد تاسیس یک شرکت کشتیرانی مشترک بین دو طرف را برای افزایش همکاریهای تجاری داد.
فرخی نیز با اشاره به کمبود برق در پاکستان علاقمندی کشورش را برای واردات برق از ایران اعلام کرد و در عین حال پیشنهاد داد تا گفتگوهای دوجانبه برای بررسی روشها و شیوه های مربوط به قیمت، انتقال و ارزیابی پیشنهاد تاسیس شرکت کشتیرانی مشترک برای افزایش همکاری دریایی و تجاری متقابل صورت گیرد.
رئیس کمیسیون برنامه ریزی مجلس پاکستان گفت که از شرکت ملی کشتیرانی پاکستان می خواهد تا این پیشنهاد را بررسی کند.
وی همچنین براهمیت ایجاد راه آهن بین کویته و تفتان[ایران] تاکید کرد که این پروژه به گفته وی می تواند با سرمایه گذاری ایران و سازمان همکاریهای اقتصادی یا بانک اسلامی صورت گیرد.
افزایش همکاریها در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی از دیگر موارد مطرح در دیدار سفیر ایران و این مقام پاکستانی بود.
نظر شما