پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آبان ۱۳۸۷، ۹:۲۶

اختصاص 53 میلیارد ریال برای ذخیره‌سازی اقلام مصرفی در آذربایجان ‌شرقی

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی آذربایجان‌شرقی از اختصاص 53 میلیارد ریال برای ذخیره اقلام مصرفی در ماه‌های پایانی سال در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، صادق نجفی در جلسه کمیسیون تنظیم بازار استان آذربایجان‌شرقی افزود: 350 میلیارد ریال اعتبار در سطح کشور به بحث ذخیره‌سازی اقلامی که به تصویب کمیسیون تنظیم بازار استان‌ها رسید اختصاص یافت که سهم آذربایجان ‌شرقی از این رقم، 53 میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: با وجود اینکه سهم سه بانک عامل ملت، سپه و صادرات شهریور ماه امسال برای پرداخت این تسهیلات اعلام شده است ولی متاسفانه در این مدت هیچ یک از بانک‌ها اقدامی انجام نداده‌اند.

نجفی در ادامه به جزییات اقلام مصرفی ذخیره شده در طول سال‌های گذشته اشاره کرد و افزود: هر سال چهار هزار تن انواع میوه و مرکبات در استان ذخیره می‌شد که تاثیر بسزایی در کنترل قیمت‌ها به ویژه در ایام عید نوروز داشته است.

رئیس سازمان بازرگانی آذربایجان ‌شرقی با بیان اینکه امسال ذخیره‌سازی نوع کالای مصرفی نیاز به مصوبه کمیسیون تنظیم بازار دارد، اظهار داشت: بر اساس مصوبه هیئت دولت امسال کمیسیون‌های تنظیم بازار می‌توانند بر اساس نیاز بازار نوع کالای مصرفی را برای ذخیره تصویب کنند.

وی اضافه کرد: تنها حمایت دولت در بحث ذخیره‌سازی پرداخت تسهیلات است که در این راستا نیز بانک‌های عامل باید تلاش کنند تا اعتبار تخصیصی را جذب کنند.

رئیس سازمان بازرگانی استان آذربایجان ‌شرقی در ادامه با ارائه گزارشی از وضعیت بازار از کاهش قیمت انواع کالا و خدمات در استان خبر داد و افزود: قیمت کالا و خدمات در دو ماه گذشته افزایش خاصی نداشته و در برخی موارد نیز با کاهش مواجه بوده‌اند.

نجفی تصریح کرد: به عنوان مثال قیمت آهن‌آلات به نصف و در حوزه خدمات نیز دستمزد کارگران ساختمان به 130 هزار ریال کاهش یافته است.

وی ادامه داد: براساس اعلام شهرداری‌ها صدور پروانه ساختمانی در ماه‌های اخیر 40 تا 45 درصد کاهش یافته ‌است.

نجفی وضعیت ذخیره گندم در استان را مناسب خواند و گفت: مشکلات مطرح شده در حوزه تولید نان به دلیل عدم نظارت مناسب است که امیدواریم این امر تشدید شود.

کد خبر 773736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha