پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۸۷، ۱۷:۲۸

آمارهای بی ‌سوادان منطبق با واقعیات نیست

آمارهای بی ‌سوادان منطبق با واقعیات نیست

اراک - خبرگزاری مهر:استاندار مرکزی با بیان اینکه آمارهای ارائه شده درباره تعداد بی‌سوادان منطبق با واقعیات نیست گفت: فرمانداران شهرستان‌ها باید با برگزاری جلسات مشترک با مسئولان نهضت سواد‌آموزی نسبت به شناسایی دقیق بی‌سوادان اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی ‌‌اکبر شعبانی ‌فرد بعد از ظهر امروز در جلسه کمیته راهبردی نهضت سوادآموزی استان در اراک افزود: جلسات نهضت سواد ‌آموزی باید کاربردی شده و تصمیم ‌گیری در زمینه آن باید بر اساس آمارهای درست و واقعی باشد. 

وی با تاکید بر اینکه مصاحبه برخی مدیران با اصحاب رسانه، با واقعیت مطابقت ندارد اضافه کرد: مدیران در ارائه فعالیتهای خود به رسانه ها و مردم باید واقعیت را بیان کنند.

شعبانی فرد اظهار داشت: محو بی سوادی در جامعه امری ضروری و واجب است و نهضت سواد آموزی باید برای محو بی سوادی برنامه ریزی اصولی داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به اجرایی شدن برخی از مصوبات هیئت دولت در استان تصریح کرد: اجرای مصوباتی که تاکنون اجرا نشد‌ه‌ نیازمند پیگیری مسئولان دستگاه‌ ها است.

مدیر نهضت سواد آموزی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر بر اساس سیاستهای جدید، گروه هدف این مدیریت محو بی سوادی گروه های سنی 10تا 49 سال است که 94 درصد جمعیت استان در این گروه سنی باسواد هستند.

مجتبی حبیبی اضافه کرد: با وجود اینکه مقرر شده بود تا پایان برنامه‌ چهارم توسعه پایان ‌بی ‌سوادی در استان مرکزی اعلام شود این مهم تا پایان امسال محقق می ‌شود. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 690 آموزشیار نهضت سواد آموزی در این استان فعالیت دارند افزود: 98 درصد جمعیت این استان در رده های سنی مختلف باسواد هستند که این رقم با میانگین کشور برابری دارد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی گفت: نهضت سواد ‌آموزی در طول 30 سال گذشته گام ‌های موثری در رفع بی ‌سوادی برداشته است که در این زمینه باید اقدامات بیشتری انجام شود.

غلامرضا فتح ‌آبادی افزود: نبود انگیزه کافی در بین بی ‌سوادان و کم ‌سوادان و مراجعت بی ‌سوادان به مناطق دیگر از دیگر چالش‌ های نهضت ‌سواد آموزی است که رفع این مشکلات نیازمند برنامه ‌ریزی مناسب و دقیق است.  

کد خبر 781478

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha