خیرالله خادمی در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژههای مصوبات سفر استانی هیئت دولت در خوزستان افزود: از دو و نیم سال گذشته تا کنون با تزریق اعتبار خوبی که شده پروژه با پیشرفت فیزکی 60 درصدی مواجه بوده است و تا پایان سال جاری یک باند مورد نیاز مردم خوزستان به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: جاده کمربندی اهواز در ابتدا، 4 بانده طراحی شده بود که با بررسی و مطالعات مجدد تصمیم بر ساخت 6 باند این پروژه گرفته شد.
خادمی بیان داشت: طول جاده کمربندی اهواز 29.5 کیلومتر است و این پروژه شامل پنج تقاطع غیر هم سطح در بخش اتصال به آزاد راه خلیج فارس (اهواز- ماهشهر) جاده ملاثانی، جاده عنافچه، ریل راه آهن اهواز اندیمشک و اتوبان اهواز اندیمشک افتتاح می شود و سعی خواهسم کرد تقاطع های غیر هم سطح آن را تا پایان سال به بهره برداری برسانیم.
مدیرکل راه و ترابری خوزستان تصریح کرد: مهمترین بخش این پروژه پل های بزرگی هستند که باید روی کارون زده شود که هر کدام از این دو پل 368 متر طول دارد و سعی بر این است عملیات یکی از این دو پل تا پایان سال به بهره برداری برسد.
وی خاطرنشان کرد: بدون در نظر گرفتن تقاطع های هم سطح این پروژه 90 درصد پیشرفت فیزکی دارد و برای بهره برداری از کل پروژه جاده کمربندی چیزی حدود 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در بخش اعتبارات استانی تاکنون 10 میلیارد تومان اختصاص یافته بود که تاکنون هفت میلیارد و 500 میلیون تومان تامین شده و در بخش ملی از 40 میلیارد مورد نیاز 30 میلیارد تومان پرداخت شده است.
25نفر از خبرنگاران رسانه های عمومی کشور برای بازدید از روند اجرایی پروژه های مصوب سفر اول هیئت دولت وارد خوزستان شدند.


نظر شما