جعفر زیرراهی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر حجم دریاچه پشت این سد را حدود 30 میلیون مترمکعب عنوان کرد و افزود: سد باغان توانایی تنظیم حدود 25 میلیون متر مکعب آب را دارا است.
وی با بیان اینکه این سد بر روی رودخانه شیرین باغان احداث خواهد شد، ابراز داشت: جهت حفظ حقابه ها، بخشی از آب ذخیره شده در پشت این سد به کشاورزان پایین دست و صنایع نزدیک به آن اختصاص خواهد یافت.
زیرراهی با اشاره به برنامه زمان بندی فشرده جهت اتمام مطالعات فاز دوم سد باغان گفت: مطالعات فاز دوم این سد با یک برنامه زمان بندی 5 ماهه به مشاور ابلاغ شده است تا بدون فوت وقت موارد مورد انتظار فاز 2 را تحویل نماید.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر در خصوص زمان اتمام مطالعات فاز دوم نیز اظهار داشت: پیش بینی می شود تا پایان خرداد ماه سال 88 مطالعات فاز دوم سد باغان تکمیل شود.
زیرراهی در خصوص ردیف اعتباری این پروژه اذعان داشت: خوشبختانه ردیف اعتباری این پروژه مشخص بوده که پس از اتمام مطالعات مربوط به فاز دوم وارد عملیات اجرایی خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: با احداث این سد و طرح های مشابه، استان بوشهر در خصوص تامین آب مورد نیاز خود از وضعیت مطلوب تری برخوردار شود.
نظر شما