۲۶ اسفند ۱۳۸۷، ۱۰:۱۲

سامانه یکپارچه کنترل و نظارت بر پروژه‌های عمرانی بوشهر طراحی شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیر کل دفتر فنی استانداری بوشهر گفت: سامانه یکپارچه کنترل و نظارت بر پروژه‌های عمرانی در استان بوشهر طراحی و راه اندازی شد.

احمد زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: تاکنون پنجاه درصد اطلاعات پروژه ‌های عمرانی وارد این سامانه شده است و امید می رود طی مدت کوتاهی مابقی اطلاعات پروژه های عمرانی استان به این سامانه اضافه شود.

وی اظهار داشت: در این سامانه اطلاعات کامل پروژه های عمرانی همراه با نام شرکت پیمانکار، دستگاه متولی و سایر اطلاعات پروژه ها جمع آوری شده است.

مدیر کل دفتر فنی استانداری بوشهر با اشاره به اینکه هفتصد شرکت پیمانکاری زیر نظر این دفتر هستند، گفت: در سال جاری 160 مورد رسیدگی به مسائل و مشکلات فنی و اختلافات دستگاه ‌های اجرایی با پیمانکاران صورت گرفته که این امر موجب شد 16 میلیارد ریال صرفه جویی و کاهش هزینه در اجرای پروژه‌ های عمرانی داشته باشیم.

زارعی یادآور شد:  یکی از برنامه ‌های مهم این دفتر در سال آینده حرکت به سمت نظارت بر پروژه‌های عمرانی است.

 

کد خبر 848986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha