۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۳۲

شینا اعلام کرد:

استان البرز فاقد سالن تخصصی اسکواش است/ همکاری مسئولان کمرنگ است

استان البرز فاقد سالن تخصصی اسکواش است/ همکاری مسئولان کمرنگ است

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت اسکواش استان البرز از نبود سالن تخصصی و استاندارد این ورزش در شهرستانهای استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهارک شینا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم جشن تولد هیئت اسکواس استان البرز در جمع ورزشکاران و مسئولان اظهار داشت: طی چهار ماه گذشته به همت اداره کل ورزش و جوانان البرز، هیئت اسکواش در این استان راه اندازی و فعال شد.

وی افزود: به منظور ترویج این ورزش در جامعه به خصوص بین جوانان و نوجوانان باید کورت اسکواش در کلانشهر کرج و دیگر شهرستانهای این استان احداث شود.

این مسئول عنوان کرد: در این زمینه مسئولان مربوطه به خصوص در اداره کل ورزش و جوانان استان البرز باید توجه ویژه ای به این ورزش نوپا داشته باشند.

شینا ادامه داد: باید با تعامل و همکاری مسئولان در استان و کلانشهر کرج، ورزش اسکواش نیز مانند دیگر رشته ها مخاطب خود را پیدا و جذب کند.

رئیس هیئت اسکواش استان البرز در ادامه از بی توجهی برخی از مسئولان کلانشهر کرج انتقاد کرد و یادآور شد: در زمینه ترویج این ورزش، هیئت اسکواش نیازمند تعامل مسئولان شهری و دستگاه های مختلف است.

وی افزود: امید می رود با حضور «بهروز منتقمی»، مدیرکل جدید ورزش و جوانان استان، سطح این ورزش در البرز ارتقا یابد.

این مسئول با اشاره به بی خطر بودن این ورزش برای نونهالان و نوجوانان گفت: این ورزش در مدارس نیز می تواند در ساعاتی از زنگ ورزش به دانش آموزان تدریس شود.

شینا ادامه داد: به دلیل نبود کورت تخصصی اسکواش در استان البرز، این استان نمی تواند میزبان مسابقات کشوری این ورزش باشد.

کد خبر 1415908

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha