به گزارش خبرنگار مهر، این بازی حواشی دیگری نیز داشت که در زیر به آن اشاره می شود:
- بازی تیم های فوتبال شهرداری تبریز و تراکتورسازی قرار بود ساعت 17:45 آغاز شود اما با 15 دقیقه تاخیر ساعت 18 شروع شد.
- حدود 2000 نفر برای تماشای این دیدار به ورزشگاه آمدند.
- پیش از شروع بازی باشگاه شهرداری تبریز با اهدای لوح از حمید درخشان سرمربی فصل گذشته تیم شهرداری تقدیر کردند.
- بازیکنان دو تیم قبل از شروع بازی با اهدای دسته گل به تمثال شهدایی که در کنار زمین قرارداده شده بودند ادای احترام کردند.
- تماشاگران تبریزی هوادار تیم فوتبال شهرداری، لحظه به لحظه نتیجه دیدار تیمهای فوتبال صنعت نفت آبادان و تراکتورسازی را نیز دنبال می کردند که پس از اینکه بازیکنان تراکتور گل تساوی را در نیمه اول زد چند دقیقه به طور مستمر به تشویق تیم تراکتورسازی پرداختند.
- اکثرهواداران تیم شهرداری درحالی که پنج دقیقه به پایان بازی باقی مانده بود ورزشگاه یادگار امام تبریز را با نارضایتی ترک کردند.
دیدار تیمهای فوتبال شهرداری تبریز و شاهین بوشهر از هفته هشتم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر ساعت 18 یکشنبه در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد و با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
نظر شما