۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۷:۴۷

جلالی:

انتقال اطلاعات در مدارس هوشمند قابل مقایسه با مدارس معمولی نیست

انتقال اطلاعات در مدارس هوشمند قابل مقایسه با مدارس معمولی نیست

اراک - خبرگزاری مهر: پدر علم فناوری اطلاعات ایران گفت: انتقال داده ها در مدارس هوشمند قابل مقایسه با مدارس سنتی و معمولی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر جلالی پنج شنبه در نخستین همایش علمی تخصصی هوشمندسازی مدارس استان مرکزی گفت: : انتقال داده ها در مدارس هوشمند قابل مقایسه با مدارس سنتی و عادی نیست و امید است هر چه سریعتر تمام مدارس کشور هوشمند شوند.

وی افزود: یادگیری کودکان امروز با ظهور و گسترش ابزارهای الکترونیکی تغییر یافته و کودکان چند رسانه ای را نمی توان در فضای سنتی آموزش داد.

جلالی گفت: وظیفه آموزش و پرورش در توسعه مدارس هوشمند موجب آماده سازی دانش آموزان برای زندگی در فضای مجازی هزاره سوم، برقراری عدالت آموزشی از طریق توزیع عادلانه امکانات نرم افزاری، سخت افزاری و نیروی انسانی در سطح کشور و توانمند سازی دانش آموزان می شود.

وی اظهارداشت: تلاش برای افزایش دانایی دانش آموزان در جهت رفع نیازهای عصر حاضر، مهیا کردن زمینه کارگروهی و مشارکتی، ایجاد فضای مناسب برای نوآوری و خلاقیت دانش آموزان در یک فضای پژوهش محور، تربیت دانش آموزان نسل دیجیتال متناسب با سرعت تغییرات در زمان، نهادینه کردن آموزش در طول عمر و تلاش برای خود کارسازی سیستم های مدرسه، از دیگر وظایف آموزش و پرورش در توسعه مدارس هوشمند است.

وی افزود: فکر پژوهشی باید در جامعه توسعه یابد و یادگیری رفتاری باید به یادگیری شناختی و اجتماعی تبدیل شود، چراکه در هزاره سوم دانش آموز باید خود بیاموزد و سرعت یادگیری هرکس مختص خود اوست، که بر اساس مراحل رشد و نمو محاسبه می شود.

الکترونیکی شدن 1150 شهر ایران تا عید نوروز

جلالی افزود: در مرحله اول طرح الکترونیکی شدن یکهزار و 150 شهر کشور تا پایان سال جاری الکترونیکی می شوند و با تحقق این مهم ، ایران جزو معدود کشورهایی خواهد شد که همه شهرهای آن الکترونیکی هستند.

وی افزود: در جمهوری اسلامی ایران، دولت الکترونیک، شهرهای الکترونیک و مدرسه هوشمند در حال ایجاد است که استفاده از فناوری اطلاعات و کاربردهای آموزشی آن ضرورتی غیرقابل انکار است.

جلالی گفت: با الکترونیکی شدن شهرها، می توان تمام اطلاعات یک شهر را از یک پنجره نشان داد و به سرعت با سایر شهرها ارتباط برقرار کرد.

استاد دانشگاه علم و صنعت گفت: آموزش همراه با تحقیق و آموزش حرفه های خاص، نیاز زندگی آینده است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

پدر علم فناوری اطلاعات ایران اضافه کرد: در دنیایی که سواد دیجیتالی به عنوان مبنای پایه برای سنجش باسوادی انسان ها تعیین شده، نمی توان آموزش را با روش های سنتی ادامه داد.

کد خبر 1517911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha