۱۳ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۳۷

3 روز 4 حادثه با 19 کشته و مصدوم/ محور گناباد همچنان قربانی می گیرد

3 روز 4 حادثه با 19 کشته و مصدوم/ محور گناباد همچنان قربانی می گیرد

گناباد - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گناباد گفت: متاسفانه در سه روز گذشته در محورهای ارتباطی تحت پوشش این مرکز، 4 سانحه رانندگی به وقوع پیوست که 19 نفر کشته و مصدوم شدند.

جواد باذلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همزمان با شروع تعطیلات تابستانی و افزایش سفر و تردد در جاده ها، تلفات جاده ای در محورهای ارتباطی جنوب خراسان رضوی افزایش یافته است.

وی با اشاره به افزایش تلفات جاده ای همزمان با آغاز سفرهای تابستانی افزود: شهرستان گناباد به عنوان جنوبی ترین منطقه خراسان رضوی، محور ارتباطی این استان با استانهای جنوب و جنوب شرق کشور محسوب می شود.

وی ادامه داد: متاسفانه در سه روز گذشته در محورهای ارتباطی تحت پوشش این مرکز،  4 سانحه رانندگی بوقوع پیوست که در شدیدترین سانحه، یک دستگاه سمند که هشت نفر سرنشین داشت، واژگون شد که بر اثر آن سه نفر جان باختند و پنج نفر نیز مصدوم شدند.

وی واژگونی و حریق یک دستگاه پژو 405 با یک کشته و چهار مجروح، برخورد کامیون با موتورسیکلت با یک نفر کشته و واژگونی یک دستگاه پراید با پنج مصدوم را از دیگر سوانح ترافیکی این مدت برشمرد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گناباد ، با اشاره به فرا رسیدن ایام تعطیلات تابستانی و افزایش سفر و تردد جاده ای، بر لزوم رعایت اصول ایمنی در سفر و عدم رانندگی در هنگام خستگی و خواب آلودگی تاکید کرد.

 

کد مطلب 1641662

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha