۸ تیر ۱۳۹۲، ۱۸:۰۵

بدری خبر داد:

221 هزار پرونده در مجموعه قضایی لرستان مورد رسیدگی قرار گرفت

 221 هزار پرونده در مجموعه قضایی لرستان مورد رسیدگی قرار گرفت

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری استان لرستان از رسیدگی و مختومه کردن 221 هزار پرونده در مجموعه قضایی استان خبر داد.

جعفر بدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در مجموع طی سال گذشته 221 هزار و 548 فقره پرونده توسط مجموعه قضایی استان بررسی و مختومه شد.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت 68 هزار و 564 فقره پرونده به دادسراها، 76 هزار و 745 پرونده به دادگاههای عمومی و انقلاب و 13 هزار و 963 پرونده به دادگاههای تجدیدنظر استان وارد شده است.

رئیس کل دادگستری استان لرستان با اشاره به فعالیت 174 شعبه قضایی در استان افزود: این در حالیست که در قالب این تعداد 60 شعبه دادسرا، 75 شعبه دادگاههای عمومی جزایی و انقلاب و 12 شعبه تجدید نظر در استان فعال است.

بدری تصریح کرد: در این مدت 66 هزار و 562 فقره پرونده در دادگستری شهرستان خرم آباد رسیدگی و مختومه شده است.

وی از رسیدگی به 32 هزار و 542 فقره پرونده در دادگستری شهرستان بروجرد خبر داد و بیان داشت: همچنین 20 هزار و 232 پرونده در دادگستری الیگودرز، 10 هزار و 143 پرونده در دادگستری شهرستان ازنا، 26 هزار و 506 پرونده در دادگستری شهرستان دورود و 18 هزار و 908 پرونده در دادگستری شهرستان کوهدشت رسیدگی و مختومه شده است.

رئیس کل دادگستری استان لرستان افزود: همچنین در این مدت بیش از هشت هزار و 139 پرونده در دادگستری پلدختر، 17 هزار و 537 پرونده در دادگستری دلفان، 11 هزار و 915 پرونده در دادگستری شهرستان سلسله و چهار هزار و 874 پرونده در دادگستری شهرستان دوره چگنی مورد رسیدگی قرار گرفته است.

بدری با اشاره به بررسی دو هزار و 58 پرونده در دادگستری بخش اشترینان، عنوان کرد: همچنین در دادگستری بخش رومشکان هزار و 596 پرونده، در دادگستری معمولان 114 فقره پرونده و در دادگستری بخش سپیددشت 422 فقره پرونده مختومه شده است.

کد مطلب 2086391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha